am fost si la politie, unde politistul mi-a spus ca nu eu sunt persoana inselata, ci cel care a cumparat ultimul aparatamentul, adica D, caruia i s-a prezentat un contract fals de catre C, mi-au zis ca el trebuia sa depuna plangere pentru inselaciune
Chiar nimeni nu stie ce este da facut in situatia mea? spuneti-mi ce ar trebui sa solicit in instanta, pt ca din pacate nu cred ca o sa imi permit un avocat
credeti ca este vorba de inselaciune? o sa merg in cazul asta si la politie, din pacate nu stiu daca o sa reusesc sa imi angajez un avocat, eu m-am gandit sa cer rezilierea contractului dintre mine si C, pentru nu s-a respectat timpul in care trebuia sa imi plateasca diferenta. O alta problema este faptul ca D, cel care se afla in posesia apartamentului, si care dealtfel a fost inselat cu acel contract fals nu vrea sa depuna plangere la politie si nici nu vrea sa imi dea o copie de pe antecontractul fals.
Nu stiu cum as putea sa rezolv pb dintre mine si constructor pt ca soc com care a construit a fost in insolventa si s-a dizolvat, acum nu mai exista acesl constructor. As putea sa intru in apartament cu forta si sa ma instalez eu acum acolo?, in fond este apartamentul meu
- acest apartament nu este inscris in CF pana in acest moment, pentru ca el a fost construit probabil fara autorizatie de constructie,
- ca sa ma fac mai bine inteles o sa explic in felul urmator:
- intre constructorul A si subsemnatul B s-a incheiat in 2006 un antecontract de vanzare cumparare si s-a predat apartamentul
- intre subsemnatul B si numitul C s-a incheiat un contract de inchiriere in anul 2011predandu-se apartamentul
- TOT INTRE subsemnatul B si numitul C s-a incheiat un antecontract de vanzare cump in aprilie 2012, C achitand un avans, si obigandu-se sa achite diferenta in timp de o luna
- in luna martie numitul C incheie un antecontract de vanzare cumparare cu D si ii prezinta acestuia din urma (lui D), un antecontract de v-c fals, incheiat intre mine B si numitul C, in care se mentioneaza ca eu B am primit toti banii de la C, probabil ca daca nu s-ar fi folosit de antecontractul fals C nu putea sa vanda apartamentul. Stiu despre acel antecontr fals pt ca mi l-a arata D.
in acest moment eu nu mai am nici apartamentul si nu am primit nici banii pentru el, decat suma foarte mina ca si avans.
Buna ziua, am o problema cu privire la un antecontract de vanzare cumparare, pe care o sa o expun in rendurile care urmeaza. In anul 2006 am incheiat un antecntract de vanzare cumparare cu contructorul unui bloc pentru un apartament, achitand pretul in intregime. Pana la aceasta data nu am incheiat contractul la notar pt ca nu este intabulat apartamentul in CF. In luna aprilie 2012 am incheiat in antecontract de vanzare cumparare cu o persoana care locuia in acest apartament in chirie, in urma caruia am primit un avens destul de mic, urrmand ca in curs de 1 luna sa imi plateasca diferenta de bani. Dupa aceasta perioada nu l-am mai gasit pe cumparator, la apartament fiindu-i schimbata iala de la usa, eu ne putand sa mai intru. In toata aceasta perioada nu am mai reusit sa il gasesc pe acest cumparator si am hotarat sa intrerup contractul pe care il aveam cu SC Electrica pentru acest apartament. Dupa aprox 2 sapt de cand nu mai exista curent electric in apartament am fost contactat de catre o doamna care sustine ca a incheiat un antecontract de vanzare cumparare pentru acest apartament, achitand intreaga contravaloare. Mai mult mi-a mai prezentat un antecontract incheiat intre mine si cel de la care ea a cump apartamentul, contract care este un fals, nefiind semnatura mea pe el. Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti ca pot sa fac sa imi recuperez apartamentul? Multumesc anticipat