notarul i-a spus sa invite toate rudele la el sau daca nu ,sa mearga la avocat.
Dar ,problema este ca sotul a avut vreo 8 frati si femeia nu mai stie pe unde locuiesc toti nepotii,parte din frati decedand,si ca femeie de la tara nu stie cum trebuie sa procedeze.
Buna ziua,
am nevoie de putin ajutor,va rog frumos!
Sot si sotie fara copii.Sotul decedeaza ,nu se face succesiunea la timp-sotia crezand ca ea este unica mostenitoare.Acum ea vrea sa vanda si i se cere succesiunea iar pt asta trebuie sa cheme rudele din partea sotului,dar nu mai stie pe unde locuiesc acestia.Cum ar trebui sa procedeze?
Multumesc!
Am rezolvat problema.Cei de la OPC mi-au dat dreptate si deci s-a reziliat contractul fara sa fiu nevoita sa platesc absolut nimic,nici macar cei 60 de lei pe care m-i i-au cerut la inceput cand am cerut rezilierea.Norocul meu ca nu am aruncat nici un act in tot acest timp,am avut pana si nr de inregistrare pt cererea de reziliere....de am putut merge la OPC.
va rog frumos ,as avea nevoie de un raspuns mai la obiect.
Ce ar trebui sa fac eu acum ,sa platesc cei 1300 lei?
"Contractul se prelungeste anual tacit, pe perioada de 12 luni" mie nu imi spune ca este si obligatoriu cum a fost in cei doi ani.Eu inteleg ca daca vreau si sunt multumita de serviciile lor,continui colaborarea cu ei ,daca nu -nu . Nu se specifica nicaieri ca trebuie sa platesc o taxa,pt ce aceasta taxa ca am stat la ei aproape 5 ani?-in caz ca nu mai sunt multumita de serviciile lor.Mi se pare o violare a dreptului meu de a alege.
Eu le platesc lunar ,fara nicio intarziere timp de 4 ani si 5 luni si ei imi cer 62 lei ca sa ce?
Va rog frumos, am nevoie de un raspuns profesional-prelungirea contractului pe inca o perioada de 12 luni este o clauza abuziva sau nu?
Multumesc frumos!
Buna seara,
dupa expirarea celor doi ani de contract cu cei de la canal s,mai exact dupa 5 ani, datorita faptului ca eram nemultumita de serviciile lor (nu am nimic scris,inregistrat...)am facut cerere de reziliere. Mi ns-a cerut sa platesc toata luna in curs,ceea ce am facut si am primit nr de inregistrare.Asta se intampla undeva pe 10 -11 ale lunii.In luna urmatoare pe 4 .05.2011 am primit de la ei o notificare prin care ma informau ca trebuie sa platesc suma de vreo 60 de lei "suma reprezentand contravaloarea datorata de denuntarea unilaterala a contractului inainte de termen" -care termen dupa aproape 5 ani ?-
Am refuzat sa platesc si nu am mai primit nimic de la ei pana in ianuarie 2014 cand am primit un plic de la o firma de recuperare prin care trebuie sa platesc cam 1300 lei .
Este legal asa ceva?
Multumesc!
buna ziua,
daca ma puteti ajuta,va rog, as dori sa stiu care sunt pasii de urmat in urma unei reclamatii de urmarire penala adresata politiei.
Mai concret am primit un telefon cu amenintari si am facut reclamatie la politie si vroiam sa stiu ce pasi urmeaza.
multumesc frumos!
buna ziua!
ma intereseaza,ca si crescator de ovine-persoana fizica,ce obligatii fiscale am?
animalele sunt crotaliate si primesc subventie pt ele.
multumesc frumos!
Buna seara!
Am un apartament ipotecat bancii.As dori sa-mi cumpar o casa constructie 2012,dar trebuie sa vand apartamentul.
Pot face schimb de ipoteca de pe apartament pe casa?
Multumesc frumos!