avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Activitate bruma_cosmin

Activitate bruma_cosmin

Buna ziua, va rog mult de tot sa ma ajutati in urmatoarea problema. In luna august am dorit achizitionarea unui apartament intr-un imobil nou construit aflat la stadiul de finisaje.Forma de achizitionare a acestuia ,este in schimb cu semnul intrebarii adica constructorul nu imi vinde decat terenul cu 4000 euro si restul de 76000 sunt trecuti drept manopera si materiale.In conditiile date, am achitat 4000 terenul si prin declaratie notariala, el se obliga sa imi termine apartamentul(l-a terminat, ma pot muta)dar nu imi poate da intabularea acestuia ca cica ar dura 2 luni intabularea cladirii pe toti 24 de proprietari(apartamente), doreste in schimb banii, cu toate ca ne intelesesem ca restul de bani se primesc dupa intabulare.
Intrebarea este: la ce riscuri ma expun eu in conditiile in care am 4% din terenul pe care s-a construit, respectiv - zice el: 4% din cladire.Daca detin cota respectiva de teren si in extrasul de CF aparem 24 de proprietari,cladirea nefiind intabulata, pot pierde banii sau apartamentul?