Aveti dreptate ca nu avea de unde sa stie ca si-a scos caloriferele, dar nici ca le-a scos ca sa le vanda pe bautura. Din aceasta afirmatie constat ca cel care prezinta problema nu prea ii place de ochii locatarului de la etajul 8. Nici locatarul blamat de la 8 poate ca nu stia ca se face umplerea instalatieii pentru verificare, poate era plecat si nu a citit anuntul de la avizier sau nici nu banuia ca umplerea se face atat de devreme. Sau poate ca dopurile pe care le avea nu se potriveau si era in cautarea altora.
Pe vecinul de la 8 l-am gasit in ceva sat, beat mort, am tras de el juma de ora sa se trezeasca, dupa ce i-am "invadat" locuinta impreuna cu parintii lui. Dupa numeroase urlete si exclamatii cum ca l-ar durea prin partile barbatesti de apartamentul lui si de bloc si amenintari ca va da foc imobilului, a ramas in sat, urmand ca parintii lui octogenari sa vina cu noi sa vada pagubele de la el din apartament (oricum ei aveau cheia si el nu era dispus). Eu n-am nimic, cu nimeni, mi-e indiferent omul, nicidecum sa-mi fie antipatic. E alcoolic si bolnav psihic, deci ar fi chiar aiurea sa-i nutresc sentimente de orice fel. Asta ca si clarificare... oricum "multimea locatarilor i-a stabilit lui vina". Caloriferele sunt vandute, dopuri nu erau nici azi in imobil, azi s-au pus de catre administrator, pentru ca trebuie facut un test cu apa... deci ma foarte indoiesc ca nu s-ar fi potrivit unele dopuri, si era in cautarea altora de vreo 2 luni prin satele transilvaniei.
Nu stiu de ce am mai scris aceste chestiuni, oricum... sper ca e o lectura placuta. As mai fi scris ca e o poveste foarte interesanta, dar e forum juridic nu site de beletristica.
Multumesc pt raspunsuri, au fost de ajutor.