am semnat o foaie in fata administratorului si in fata presedintelui asociatiei ca voi achita lunar in caz contrar ma vor actiona in judecata.Am restante multe din cauza faptului ca eu am 22 de ani si ma chinui sa termin studiile in speranta ca voi gasi un servici.nu am alta posibilitate de plata decat sa vand sau sa mi se puna proprire pe pensia de urmas.Imi este frica sa nu pot sa vand si sa raman pe strazi in plina iarna.daca eu nu pot plati un avocat mi se va acorda unul din oficiu? va multumesc pentru raspunsuri
Buna ziua,acum 3 luni am semnat un acord de plata si din pacate nu am putut sa platesc.Am un apartament mostenit,22 ani,sunt eleva si am o pensie de urmas de 350 ron.am primit citatie in care sunt anuntata sa ma prezint la tribunal peste o luna.va rog din suflet sa imi spuneti ce as mai putea sa fac in aceasta situatie.mai pot vinde apartamentul in acest timp pentru a achita restantele?cat dureaza un astfel de proces si cat de repede pot fi data afara din casa?am primit citatia pe 10 septembrie si primul termen e in octombrie