avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Activitate mariamarioara

Activitate mariamarioara

Răspuns la discuția parasire de domiciliul
Buna ziua as avea nevoie de un raspuns la urmatoarea intrebare sunT putin panicata.Am vorbit acum cu mama la tel.sa vad ce mai face si era foarte suparata pe mine si mi-a zis ca m-a dat prin urmarire prin interpol ca am plecat de acasa de buna voie se poate face asa ceva desi sunt majora?VA ROG SA-MI RASPUNDE-TI CA SUNT PUTIN SPERIATA SI NU STIU CE SA FAC . VA MULTUMESC
Deci mie sau iubitului meu nu are ce sa ne faca indiferent daca ar fii anuntat politia.Putem sta linistiti?
Buna seara! As mai avea o intrebare la dumneavoastra daca ma puteti ajuta.Am vb acum cateva ore cu mama la tel.iam spus ca sunt bine ca sunt cu iubitul meu sa stea linistita (parintii mei il stiu si pe el a fost la noi in casa la masa a dormit la noi in casa de nenumarate ori) si mama mi-a zia ca a fost la politie si a zis ca ma rapit ceea ce nu e adevarat.ce pot face?putem sta linistiti?va rog sa-mi raspunde-ti. VA MULTUMESC!
va multumesc!
Buna ziua!Am si eu o intrebare.Am varsta de aproape 19 ani si am decis impreuna cu iubitul meu sa ne mutam impreuna in alt oras.Singura problema sunt parintii mei care nu sunt de acord cu decizia luata.I-am anuntat ca sunt bine.si au inceput sa ma ameninte ca ma va da pe mana politiei ca am plecat de acasa.Ce se poate intimpla daca se duc la politie si reclama ca am plecat de acasa?VA MULTUMESC!