avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... parasire de domiciliul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

parasire de domiciliul

Buna ziua!Am si eu o intrebare.Am varsta de aproape 19 ani si am decis impreuna cu iubitul meu sa ne mutam impreuna in alt oras.Singura problema sunt parintii mei care nu sunt de acord cu decizia luata.I-am anuntat ca sunt bine.si au inceput sa ma ameninte ca ma va da pe mana politiei ca am plecat de acasa.Ce se poate intimpla daca se duc la politie si reclama ca am plecat de acasa?VA MULTUMESC!
La 19 ani?:) nimic
Sunteti majora, nu are ce sa vi se intample.
va multumesc!
vladfesan a scris:

Sunteti majora, nu are ce sa vi se intample.

Legal nimeni nu va poate impiedica sa va randuiti viata asa cum o doriti in acest moment. Doar in viitor pot aparea anumite problematici personale in cazul in care veti avea nevoie de ajutor.

Ruptura relatiei cu parintii generata de situatia actuala s-ar putea sa va liseasca de ajutorul cel mai probabil daca nu va iarta intre timp si nu accepta ca "va lasa femeia pe tatal sau si pe mama sa si se va uni cu barbatul sau".

E bine ca relatia sa fie consfiintita de parinti, dar daca il iubiti mult si va iubeste aspectul mentionat are mai putina importanta.

Aspectul unei relatii barbat-femeie consfiintite de societate prin casatorie si de o autoritate spirituala prin cununie va scuteste de surprize majore pe viitor dar nu in totalitate.

Buna seara! As mai avea o intrebare la dumneavoastra daca ma puteti ajuta.Am vb acum cateva ore cu mama la tel.iam spus ca sunt bine ca sunt cu iubitul meu sa stea linistita (parintii mei il stiu si pe el a fost la noi in casa la masa a dormit la noi in casa de nenumarate ori) si mama mi-a zia ca a fost la politie si a zis ca ma rapit ceea ce nu e adevarat.ce pot face?putem sta linistiti?va rog sa-mi raspunde-ti. VA MULTUMESC!
Ultima modificare: Luni, 17 Septembrie 2012
mariamarioara, utilizator

Alte discuții în legătură

Parasire domiciliu AlexAndrei12 AlexAndrei12 Buna ziua! Daca o persoana majora pleaca de acasa, fara sa le spuna parintilor, iar acestia o declara disparuta, cum va proceda politia? Daca persoana ... (vezi toată discuția)
Relatii sexuale intre o minora de 14 ani si un major de 18 Roxanaale Roxanaale Buna, am 14 ani si am am intretinut relatii sexuale cu iubitul meu de 18 ani, am decis sa fug de acasa la el deoarece sunt insarcinata cu el, mama iubitului ... (vezi toată discuția)
Intretinere sexuala minora 14 ani cu un major de 18 ani Roxanaale Roxanaale Buna, am 14 ani si am am intretinut relatii sexuale cu iubitul meu de 18 ani, am decis sa fug de acasa la el deoarece sunt insarcinata cu el, mama iubitului ... (vezi toată discuția)