Va multumesc pentru raspuns. Din pacate nu-mi permit din punct de vedere financiar sa actiunez in judecata compania. Nu stiu insa cum sa procedez cu sesizarea la ITM. Va rog, daca doriti, sa ma ajutati cu un sfat in acest sens. Va multumesc.
Buna, scriu aici in speranta solutionarii unui conflict aparut la locul de munca - in urma depunerii preavizului, nu mi s-a mai acordat bonusul din vanzarile lunii anterioare. Mentionez ca in contractul de munca si in regulamentul intern se specifica ca angajatii nu vor primi bonus pentru prima luna de munca si pentru ultima luna, cea in care se inregistreaza cererea de demisie, limite in care eu nu ma incadrez. Mi s-a explicat ca e din cauza ca nu am adus clienti noi in firma si doar am reinnoit contracte (in conditiile in care bonusul este calculat la totalul vanzarilor, indiferent de unde sunt clientii - noi sau vechi). As vrea sa stiu cum pot proceda pt. a-mi cere drepturile salariale de care angajatorul ma priveaza doar pentru ca nu mai doresc sa colaboram. Va multumesc!