Da,el poate sa ceara o gramada de lucruri,chestia cu conditii decente de trai pt copil nu valabila caci sunt multe alte femei care nu li s-au luat copii chiar si neavand loc de munca si locuinta.Asta cu conditiile decente e greu sa dovedeasca ca nu i le pot oferi copilului ,de fapt nu are ce dovedi,faptul ca el poate are casa mai mare nu inseamna ca ii ofera si conditii mai bune etc. Oricum,voi merge la un avocat bun,am facut deja programare,si ma voi interesa ce ar putea el sa faca,ca sa fiu pregatita,sa nu ma ia prin surprindere in momentul in care se va naste bebe. El si sotia lui deocamdata nici nu cred ca e al lui,dar sunt niste oameni foarte rai si razbunatori si ma astept la orice din partea lor. Eu nu am de gand sa-i interzic sa-si recunoasca copilul,sa il intretina,sa il viziteze etc,dar sa nu incerce sa mi-l ia,atata tot.Oricum,multumesc de mesaje.
in plus eu nu am nici o pretentie de la el si chiar i-am propus sa-i dau in scris la notariat aceasta. In plus si-a asmutit si nevasta sa vina sa ma ameninte cu tot felul de blesteme si farmece etc. Deci cum mi-as mai putea dori un astfel de tata la copil...E posibil in situatia asta el sa aiba castig de cauza? Sa poata sa-mi ia copilul asa cum m-a amenintat??
pai el nu vrea ca eu sa mai am vreo legatura cu el cu atat mai putin in plan material.In plus el e casatorit . Dar vrea sa faca asta doar pt ca stie ca ma va distruge daca va reusi sa-mi ia copilul.
sunt si eu in aceeasi situatie,tatl este casatorit cu o alta femei de vreo 20 de ani si au si 2 copii impreuna. Nu recunoaste si nu vrea sa stie de mine sau de copilul inca nenascut. Dar ma ameninta ca dupa ce voi naste ma va chema el in judecata pt paternitate si ca va face tot posibilul sa-mi ia copilul si sa-l creasca el impreuna cu sotia lui. In ce masura e posibil asa ceva?