Buna ziua! Sunt administratorul unei societati comerciale pe care doresc sa o introduc in procedura de faliment.
Am doua probleme
1. un apartament pe firma cu clauza de imprumut
2.creante la buget de 80.000 de lei
Daca vand apartamentul pentru a stinge clauza,nemaiavand niciun alt bun pe firma,cum isi va recupera statul creanta, in conditiile in care nu am de unde sa o platesc?
Voi raspunde in calitate de administrator cu averea personala?
Va multumesc!
Buna ziua!
Am si eu urmatoarea speta si doresc sa va rog,daca se poate, sa imi dati un raspuns.
Bunicilor mei le-au fost confiscate bunurile intre anii 1945-1949.
In anul 1984, bunicul meu a decedat, iar in urma succesiunii, bunica a mostenit 25% ,iar tata 75% din bunurile bunicului meu.
In 2006, tata a decedat si eu am renuntat la mostenirea lui, din anumite motive.
In anul 2009, a murit si bunica, succesiunea de pe urma ei am acceptat-o,insa urmand sa o mostenesc indirect.
Am depus cereri la Arhivele Nationale in vederea eliberarii actelor doveditoare bunurilor care au fost confiscate.
Intrebarea mea este-mai am dreptul la ceva din bunurile care le+au fost confiscate bunicului si strabunicului meu, renuntand la mostenirea tatalui?
Se mai poate lua in considerare cei 25%, dreptul bunicii mele sau sunt pierdute?
Va multumesc!