daca apar acte aditionale la CIM care nu sunt semnate de mine se iau in considerare?Apare un act aditional in care se specifica doar ca sa modificat codul muncii si atat,nu se refera la schimbarea perioadei de preaviz sau la alta modificare din CM. eu tot 15 zile calendaristice stau in preaviz cat sunt specificate in CIM din anul 2008?
Eu as dorii sa stiu cacate ore lucrez in preaviz in situatia in care eu lucrez la tura 12/24 - 12/48 si cate zile stau in preaviz ca sef de farmacie(nu stiu daca este considerata functie de conducere)
buna seara! sunt angajata in functia de farmacist diriginte si vreau sa mi depun demisia din mai multe motive pe care patronii mei(ei nefiind de profesie) le considera normale si o sa va dau doar cateva exemple mici: sa sterg geamurile institutiei sa spal reclama firmei(care e la o inaltime de aprox 3 metri) sa spal toaleta si asa mai departe lucruri nespecificate in fisa postului!
eu vreau sa-mi depun cererea de demisie dar ma tem ca nu-mi vor accepta. nu am avut concediu de anul trecut din luna mai, in ultima luna am muncit ore suplimentare destul de multe care bineinteles nu au fost plaite, ba din contra mi-a scazut salariu cu inca 500 ron in, conditile in care in luna decembrie l-a mai scazut o data tot cu 500(dar atunci au zis ca e ceva provizoriu 2-3 luni pana incepe sa mearga din nou treaba). Nu am dovezi clare ca am stat ore suplimentare clare.
Acum nu am inteles exact perioada de preaviz in care trebuie sa stau nr de ore pe care trebuie sa l fac in preaviz si daca raman in continuare la tura(12/24-12/48) cum trebuie sa ma plateasca si cate zile voi sta in preaviz?Mentionez ca salariul pe contractul de munca nu este cel real.
Multumesc anticipat