eu asteptam o carte , intre timp am primit si " coletu " cu acest voucher care nu avea nici o legatura cu coletul pe care il asteptam , intamplarea a fost sa fie sa astept si o carte si sa ma duc la posta sa ridic " coletul" cu un voucher . pe mine mai mult ma interesa daca este legal ca eu persoana fizica sa ma uit pe internet dupa nume si adrese facute public si sa le trimit un colet cu un produs la un super pret . mai exact vreau sa trimit un colet celor care mi au trimis voucherul cu un pret exorbitant . este legal sau ma capat cu bratari ?
de curand am primit prin posta romana un colet (plic) in valoare de 37 lei de la nu stiu ce site ... coincidenta a fost ca in urma cu cateva zile comandasem o carte si se apropia de suma pe care ma asteptam sa platesc pt carte. in colet era nu stiu ce voucher la nu stiu ce aberatii. acum intrebare : se poate trimite un colet pe o adresa facuta publica cu conditia sa se specifice in mare ( de ex. o boneta sa intre in categoria " echipament steril de uz stomatologic ") ce este in colet fara ca cineva sa fi comandat acel produs ... cu atat mai mult sa fie un pret de 200 de ori mai mare sau poate fi considerata o actiune care incalca anumite legi de natura penala ?
Sunt acuzat pe nedrept de furtul unor roti de masina ( jante + cauciucuri ) de catre un vecin . Acesta a depus o plangere la polite in urma careia s a intocmit un dosar penal iar eu principalul suspect . Eu am aflat de acest lucru intr o buna dimineata de la pagubas direct la usa apartamentului in care stau urmand apoi sa fiu chemat la politie cateva zile mai tarziu sa dau declaratie si sa accept testul poligraf. Desi am avut mai multe incidente minore cu acest vecin nu imi este frica de acest furt pentru ca nu stiu nimic si se va dovedi acest fapt , sper,cat de curand .
Cel mai mult ma intereseaza daca pot sa depun o plangere impotriva acestuia cum ca ma acuza pe nedrept si fara a avea nici o proba impotriva mea ( m-a deranjat faptul ca a venit la domiciliu la care locuisc impreuna cu parintii si tinand mortis sa vorbeasca cu unul dintre parinti a facut acuzatii nefondate ruinand 2 ani de munca pentru recuperarea increderii mele fata de familie) .
Mentionez ca am antecedente penale din urma cu 2 ani pentru un furt de folosinta a unei masini la care am primit o pedeapsa cu suspendare de 1 an respectiv 3 ani termen de incercare (acesta pedeapsa nu au nici o legatura cu vecinul meu pradat de hoti ).