avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Activitate serenna21

Activitate serenna21

Buna ziua, am terminat de curand scoala profesionala si liceul la zi , pe profilul de igiena si estetica corpului omenesc , unde am acumulat 3 diplome de specializare de la nivelul 1pana la nivelul 3 plus alte diplome care atesta ca am terminat scoala profesionala , anul de completare si liceul la zi . In final sunt de meserie coafor stilist calificat (toate diplomele sunt eliberate de: Romania Ministerul Educatiei , Cercetarii, Tineretului Si Sportului). Vreau sa plec in germania la munca si sa lucrez in domeniu. Pentru asta am nevoie ca toate diplome sa fie autentificate, traduse, legalizate, apostilate, sau numai ultimele care atesta ca am terminat liceul si sunt de meserie coafor stilist calificat nivel 3?Am incercat sa vorbesc la scoala cu secretarele dar dau din umeri ca si cum nu ar sti nimic sau nu au timp sa ma lamureasca si pe mine .... Vreau sa stiu daca este nevoie de toate diplomele sau numai de cateva , deoarece costul traducerii si etc pentru toate m-ar duce la sapa de lemn. Multumesc