avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acte necesare permisului de munca in germania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acte necesare permisului de munca in germania

Buna ziua, am terminat de curand scoala profesionala si liceul la zi , pe profilul de igiena si estetica corpului omenesc , unde am acumulat 3 diplome de specializare de la nivelul 1pana la nivelul 3 plus alte diplome care atesta ca am terminat scoala profesionala , anul de completare si liceul la zi . In final sunt de meserie coafor stilist calificat (toate diplomele sunt eliberate de: Romania Ministerul Educatiei , Cercetarii, Tineretului Si Sportului). Vreau sa plec in germania la munca si sa lucrez in domeniu. Pentru asta am nevoie ca toate diplome sa fie autentificate, traduse, legalizate, apostilate, sau numai ultimele care atesta ca am terminat liceul si sunt de meserie coafor stilist calificat nivel 3?Am incercat sa vorbesc la scoala cu secretarele dar dau din umeri ca si cum nu ar sti nimic sau nu au timp sa ma lamureasca si pe mine .... Vreau sa stiu daca este nevoie de toate diplomele sau numai de cateva , deoarece costul traducerii si etc pentru toate m-ar duce la sapa de lemn. Multumesc

Alte discuții în legătură

Pot accesa fonduri europene? nmw nmw buna! vreau sa fac o mica ferma cu fonduri UE (masura112) dar am inteles de la cateva prsoane ca trebuie sa am liceul absolvit iar eu am doar 8 clase.se poate ... (vezi toată discuția)
Diploma boby_zb boby_zb Buna seara, tocmai am sustinut in urma cu o luna un examen pentru nivelul 3 de coafor stilist si cand am fost sa imi iau diploma am primit o foaie pe care o ... (vezi toată discuția)
Scoala profesionala=studii medii? mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Este considerata efectuarea a zece clase plus scoala profesionala ca fiind studii medii? Dar absolvirea a XII clase fara diploma de bacalaureat? ... (vezi toată discuția)