avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... pot accesa fonduri europene?
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

pot accesa fonduri europene?

buna!
vreau sa fac o mica ferma cu fonduri UE (masura112) dar am inteles de la cateva prsoane ca trebuie sa am liceul absolvit iar eu am doar 8 clase.se poate face ceva? exista vreo alta modalitate? multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 21:51, 28 Martie 2012
pentru masura 112 trebuie mers in primul rand la primarie si de acolo primiti toate indicatiile
am inteles, dar primaria decide daca pot face sau nu? eu vreu sa stiu dac e obligatoriu sa am liceul absolvit. multumesc
Din ghidul solicitantului masura 112:
Nivelul minim de calificare solicitat este următorul: absolvent de liceu sau de şcoală profesională/ şcoală de arte şi meserii în domeniul agricol, veterinar şi economic cu profil agricol; absolvent de liceu sau de şcoală profesională/ şcoală de arte şi meserii* care prezintă un certificat de calificare sau un certificat de absolvire a unui curs de formare de minimum 150 de ore** în domeniul agricol, veterinar sau economic cu profil agricol.
*Școala profesională și şcoala de arte şi meserii, altele decât cele cu profil agricol, se vor accepta sub rezerva aprobării ulterioare de către Comisia Europeană.
**Certificatele de calificare/ absolvire vor fi emise de către o instituţie recunoscută de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului și Sportului.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masura 112 VORNICUREMUS VORNICUREMUS Doresc sa accesez un fond pe masura 112 ,am studii 9 clase pot accesa fondul ?. Va multumesc (vezi toată discuția)
Finantare pentru utilaje agricole! florinsadova florinsadova Va rog sa ma scuzati daca aceasta intrebare nu i-si gaseste locul in acest site>Exista proiecte tip pentru achizitionarea unui tractor? (vezi toată discuția)
Scoala profesionala=studii medii? mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Este considerata efectuarea a zece clase plus scoala profesionala ca fiind studii medii? Dar absolvirea a XII clase fara diploma de bacalaureat? ... (vezi toată discuția)