avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... masura 112
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

masura 112

Doresc sa accesez un fond pe masura 112 ,am studii 9 clase pot accesa fondul ?.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters237549 , utilizator 18:07, 28 Ianuarie 2014
Conform ultimului Ghid al masurii:
"Sunt eligibili solicitantii care au vârsta de cel putin 18 ani împliniti la data depunerii cererii de finantare.
Solicitantii trebuie sa faca dovada studiilor cu diplome de absolvire a liceului sau scoala profesionala/scoala de arte si meserii sau diploma/ absolvent zece clase, însotite de certificate de calificare sau de certificat de absolvire a unui curs de formare de minim 150 de ore în domeniul agricol, veterinar sau economic cu profil agricol, documente recunoscute de Ministerul Educatiei, Cercetarii".

In concluzie, trebuie sa aveti minim diploma de absolvire 10 clase si sa aveti si un cerificat de calificare sau sa urmati cursuri in domeniul agricol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot accesa fonduri europene? nmw nmw buna! vreau sa fac o mica ferma cu fonduri UE (masura112) dar am inteles de la cateva prsoane ca trebuie sa am liceul absolvit iar eu am doar 8 clase.se poate ... (vezi toată discuția)
Studii medii radu577 radu577 Buna seara, Va adresez respectuoasa rugaminte de a ma ajuta in urmatoarea problema: O cunostinta apropiata doreste sa candideze pentru ocuparea unui post de ... (vezi toată discuția)
10 clase = studii medii???? Annamariaa Annamariaa Buna ziua, Am o nelamurire, legata de incadrarea unui salariat, poate fi incadrat ca \"sef echipa specializata\" o persoana care are 10 clase desi in COR 2012 ... (vezi toată discuția)