avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Diploma
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Diploma

Buna seara, tocmai am sustinut in urma cu o luna un examen pentru nivelul 3 de coafor stilist si cand am fost sa imi iau diploma am primit o foaie pe care o puteam face si eu in word. Dupa cateva cautari pe google am gasit cum trebuia sa arate normal diplma eliberata de ministerul muncii, educatiei si sportului.
Tot in acelasi loc am facut si cursurile de coafor nivel 1 si 2 dar diploma primita la sfarsitul examenului a fost emisa de ministerul muncii, educatiei si sportului exact cum trebuia sa fie.
Problema e urmatoarea eu am platit cursurile am fost zi de zi la cursuri, am toate chitantele cum ca am platit si factura. Ce pot sa fac in acest caz? El a ramas cu banii si eu cu o diploma fara nici o valoare, nu are nici macar stampila si nici semnatura pe ea.
Cel mai recent răspuns: boby_zb , utilizator 16:28, 10 Iunie 2014
Mergeti la Directia de munca de unde apartineti la Comisia de CNFPA si formulati o reclamatie impotriva firmei organizatoare si la Politie pentru inselaciune daca nu sunt atestati CNFPA de judetul de care apartineti.
Poate că este doar o adeverință provizorie, până la eliberarea diplomei propriu zise.
romeovalentin a scris:

Mergeti la Directia de munca de unde apartineti la Comisia de CNFPA si...


1. Directiile de Munca s-au desfiintat de muta vreme . Vedeti HG 1384/2009.

2. Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC) (fostul Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor-CNFPA), este organizata si functioneaza ca institutie publica cu personalitate juridica, organ de specialitate in coordonarea Ministerului Educatiei.

@ boby_zb
Se poate contacta ANC la adresa de email: office@anc.edu.ro
sau

puteti sesiza Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor in raza caria se afla sediul acelei societati.
[ link extern ]
nu e provizorie, doar diploma asta e.
am fost astazi la casa de pensii, un notar, ITM si Inspectoratul Scolar si toti mi-au zis ca acea diploma nu are nici o valabilitate, chiar mi-au zis ca daca mai vreau imi pot face si ei inca 100 de diplome.
Ce e de facut in cazul asta?
Daca il dau in judecata asi avea castig de cauza?
Puteti avea sau nu castig de cauza intr-un astfel de litigiu. Nimeni nu va poate spune exact care sunt sansele dvs.

Alte discuții în legătură

Acte necesare permisului de munca in germania serenna21 serenna21 Buna ziua, am terminat de curand scoala profesionala si liceul la zi , pe profilul de igiena si estetica corpului omenesc , unde am acumulat 3 diplome de ... (vezi toată discuția)
Diploma pierduta ADRIANA CALIN ADRIANA CALIN Buna ziua , va rog am nevoie de un raspuns competent ! In 2005 sotul meu a facut un curs pentru functia de agent paza si garda de corp autorizat de ... (vezi toată discuția)
Cine este cnfpa? Doina Elena Doina Elena Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si diplomele eliberate de institutiile autorizate de acest consiliu sunt recunoscute de cineva? De ITM ... (vezi toată discuția)