avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cine este CNFPA?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cine este CNFPA?

Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si diplomele eliberate de institutiile autorizate de acest consiliu sunt recunoscute de cineva? De ITM de exemplu sau de Ministerul Muncii?
Cel mai recent răspuns: crimson , utilizator 11:20, 31 Iulie 2009
Toata legislatia in legatura cu formarea profesionala a adultilor, inclusiv statutul cnfpa, o puteti gasi aici: [ link extern ]

Certificatele de absolvire ale cursurilor autorizate cnfpa, organizate in temeiul legii 129/2000 sunt recunoscute si poarta antetul ministerului muncii si ministerului educatiei.
Multumesc mult. Asta ma intereseaza mai mult, daca sunt recunoscute de min. muncii, nu am vazut nici un astfel de certificat.
Ultima modificare: Joi, 30 Iulie 2009
Doina Elena, Consultant resurse umane
Cu placere.
Sunt. Am eu vreo patru si sunt atat cu antetul min.muncii cat si cel al educatie (Certificatele sunt de culoare verde). Pe langa certificatul de absolvire se da si un supliment descriptiv in care se precizeaza nivelul cursului (initiere, specializare, perfectionare), numarul de ore prevazute pentru curs precum si competente dobandite in urma absolvirii cursurilor. Din comisia de examinare, indiferent de furnizorul de formare profesionala, fac parte membrii cnfpa si un membru al furnizorului cursului (de obicei unul din formatori).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Câte tipizate există pentru certificatele de absolvire a cursurilor ... Ileana Cos Ileana Cos Câte tipizate există pentru certificatele de absolvire a cursurilor de formare profesională și care sunt acestea? (vezi toată discuția)
Atelier croitorie cu vanzare dana-bianca dana-bianca Vreau sa deschid un atelier de croitorie cu vanzare.Nu am calificarea necesara chiar daca ma pricep foarte bine, vreau sa stiu cum pot face acest lucru legal ... (vezi toată discuția)
Formator de formatori Madalin Lupescu Madalin Lupescu Buna dimineata! Am nevoie de o lamurire privind interpretarea OUG 129/2000 si anume:am urmat in anul 2010 un curs de Formator de Formatori acreditat CNFPA,eu ... (vezi toată discuția)