Buna dimineata!
Am nevoie de o lamurire privind interpretarea OUG 129/2000 si anume:am urmat in anul 2010 un curs de Formator de Formatori acreditat CNFPA,eu avand la baza un curs de "Metodologia de instruire a adultului"specializat pe transporturi feroviare urmat in anul 2000.Acum intrebarea este,eu avand aceste cursuri in lumina prevederilor OUG antementionata,pot efectua cu salariati din si numai in cadrul unitatii feroviare de care apartin cursuri de"Metodologia de instruire a adultului" specializat pe transporturi feroviare recunoscute doar in sistemul feroviar?Va multumesc anticipat pentru raspuns!
ART. 18(3) Angajatorii pot organiza programe de formare profesională pentru salariaÑii proprii, în baza cărora eliberează certificate de absolvire recunoscute numai în cadrul unităÑilor respective.
(4) Certificatele prevăzute la alin. (3) au recunoastere naÑională numai dacă angajatorii sunt autorizaÑi ca furnizori de formare profesională.
Daca dv. sunteti autorizat conform OUG 129/2000, aveti dreptul. Ce puteti... depinde de restul conditiilor.
Cine este cnfpa?
Doina Elena
Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si diplomele eliberate de institutiile autorizate de acest consiliu sunt recunoscute de cineva? De ITM ... (vezi toată discuția)