avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Formator de Formatori
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Formator de Formatori

Buna dimineata!
Am nevoie de o lamurire privind interpretarea OUG 129/2000 si anume:am urmat in anul 2010 un curs de Formator de Formatori acreditat CNFPA,eu avand la baza un curs de "Metodologia de instruire a adultului"specializat pe transporturi feroviare urmat in anul 2000.Acum intrebarea este,eu avand aceste cursuri in lumina prevederilor OUG antementionata,pot efectua cu salariati din si numai in cadrul unitatii feroviare de care apartin cursuri de"Metodologia de instruire a adultului" specializat pe transporturi feroviare recunoscute doar in sistemul feroviar?Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Madalin Lupescu , utilizator 13:28, 9 Noiembrie 2010
ART. 18(3) Angajatorii pot organiza programe de formare profesională pentru salariaÑii proprii, în baza cărora eliberează certificate de absolvire recunoscute numai în cadrul unităÑilor respective.
(4) Certificatele prevăzute la alin. (3) au recunoastere naÑională numai dacă angajatorii sunt autorizaÑi ca furnizori de formare profesională.
Daca dv. sunteti autorizat conform OUG 129/2000, aveti dreptul. Ce puteti... depinde de restul conditiilor.
Multumesc de raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine este cnfpa? Doina Elena Doina Elena Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si diplomele eliberate de institutiile autorizate de acest consiliu sunt recunoscute de cineva? De ITM ... (vezi toată discuția)
Pfa, am organizat cursuri neacreditate. pot fi anulate facturile pe care le-am emis din acest motiv? pauldorin87 pauldorin87 sunt PFA, cod caen 8559- alte forme de invatamant, diploma formator in urma cu un an am organizat niste cursuri neacreditate, avand ca tema implementarea ... (vezi toată discuția)
Cadru tehnic psi DumitriuMarius DumitriuMarius Ordinul 58/15.04.2009 abroga metodologia de atestare a cadrelor tehnice PSI. Asta inseamnta ca pot sa dispun prin decizie ca aceasta activitate sa fie ... (vezi toată discuția)