avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PFA, am organizat cursuri neacreditate. Pot fi anulate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PFA, am organizat cursuri neacreditate. Pot fi anulate facturile pe care le-am emis din acest motiv?

sunt PFA, cod caen 8559- alte forme de invatamant, diploma formator
in urma cu un an am organizat niste cursuri neacreditate, avand ca tema implementarea sistemului de control intern in unitatile de invatamant.
Am trimis oferta, am incheiat contracte, am facturat, am incasat.
O unitate scolara in urma auditarii de catre curtea de conturi a deschis actiune pentru anularea facturilor precum ca nu sunt autorizata sa fac cursuri.
Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
E posibila anularea?
Ultima modificare: Joi, 28 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator
~ Conținut șters la cerere ~
Nu detineti certificat de absolvire a unui curs pentru ocupatia “Formator”, cod COR 241205 sau “Formator de formatori”, cod COR 241207? Daca detineti un astfel de certificat obtinut in conformitate cu prevederile OUG 129/2000 nu exista motive de anulare.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iunie 2018
ContSters82289, utilizator
in oferta,contract nu este trecut ca ar fi curs acreditat,La final am eliberat diploma, fara serie,doar cu antetul PFA.Competenţe dobândite la finele cursului, fara vreo calificare anume
Exista conditia ca o firma care presteaza servicii de training sa ofere cursuri finalizate cu diplome ANC.? Eu stiam ca impartim cursurile in doua, cursurile autorizate de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin CNFPA si cele neautorizate .Gresesc?
cu stima
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iunie 2018
pauldorin87, utilizator
detin certificat de formator,cod COR 241205
Atunci nu exista motive . Probabil neregularitatile constatate in raportul Curtii de Conturi la unitatea respectiva de invatamant vizeaza exclusiv modul in care resursele financiare au fost utilizate, pentru plata serviciilor prestate de dumneavoastra unitatea nu a respectat destinatia fondurilor alocate si prin anularea platilor se incearca recuperarea sumelor.

Incercati sa obtineti raportul Curtii de conturi pentru a vedea cu exactitate ce nereguli se retin. Daca era vorba de o problema ce va vizeaza cu siguranta erau sesizate autoritatile competente in vederea verificarii activitatii desfasurate de furnizorul de servicii.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iunie 2018
ContSters82289, utilizator

Alte discuții în legătură

Calificarea personalului propriu MCM1 MCM1 Buna ziua, Lucrez intr-o institutie publica si din nefericire dupa cum se stie exista personal insuficient in anumite sectoare de activitate. Personal sunt ... (vezi toată discuția)
Muncitor calificat cu diploma neautorizata de minister HRjunior HRjunior Buna ziua! O persoana care a participat la un curs de formare profesionala se poate angaja ca muncitor calificat chiar daca diploma obtinuta in urma cursului ... (vezi toată discuția)
Diploma suciu_diana suciu_diana Buna ziua, in cazul in care un trainer de vanzari sustine cateva ore (are diploma de formator, insa actioneaza si ca angajat al unei societati ce ... (vezi toată discuția)