avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PFA, am organizat cursuri neacreditate. Pot fi anulate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PFA, am organizat cursuri neacreditate. Pot fi anulate facturile pe care le-am emis din acest motiv?

sunt PFA, cod caen 8559- alte forme de invatamant, diploma formator
in urma cu un an am organizat niste cursuri neacreditate, avand ca tema implementarea sistemului de control intern in unitatile de invatamant.
Am trimis oferta, am incheiat contracte, am facturat, am incasat.
O unitate scolara in urma auditarii de catre curtea de conturi a deschis actiune pentru anularea facturilor precum ca nu sunt autorizata sa fac cursuri.
Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
E posibila anularea?
Ultima modificare: Joi, 28 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Stri , utilizator 17:40, 23 Decembrie 2024
Calitatea de Formator sau Formator de Formatori îți dau dreptul doar de a preda. În schimb este important ce anume poți preda cu o astfel de calificare. Se poate preda și organiza cursuri doar dacă dovedești și specializarea în domeniul respectiv. Exemplu: Dacă ai o calificare profesională contabil/economist - poți preda la cursuri de contabilitate chiar și neacreditate ANC dar NU poți preda la cursuri de psihologie. Cursurile pot fi absolvite cu Diplomă/Certificat de Absolvire propriu dar nu sunt recunoscute nici de ANC/Ministerul Educației și nici de Ministerul Muncii și nici de alte instituții. Diplomele/certificatele emise sunt valabile doar în cadrul Asociației/PFA/SRL și atât!
Dacă ați trecut în orice loc mențiunea că veți emite diplome/certificate recunoscute în afara firmei dvs. veți fi bun de plată.
Ultima modificare: Luni, 23 Decembrie 2024
Stri, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curs oferit de ong Adela Popa Adela Popa Buna ziua, Intrebarea mea ar fi daca un ONG poate sa ofere cursuri de formare fara a avea acreditare ca furnizor de formare. ONG-ul pe care il conduc are in ... (vezi toată discuția)
Formare profesionala la nivel de unitate fara trimite la cursuri specializate Krisha_oana Krisha_oana Buna ziua!am o firma de constructii, si vreau sa stiu daca de exemplu am un muncitor care este angajat i baza diplomei ca sudor, si el lucreaza pe santier ca ... (vezi toată discuția)
Cine este cnfpa? Doina Elena Doina Elena Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si diplomele eliberate de institutiile autorizate de acest consiliu sunt recunoscute de cineva? De ITM ... (vezi toată discuția)