avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Activitate Khufu

Activitate Khufu

Am o problema imi a lua banii cuveniti de la fostul loc de munca. Mi-am dat demisia acum 3 saptamani de la un depozit unde lucram ca manipulant. Azi am fost sa imi iau restul de bani insa mi-a fost refuzata plata deoarece sunt banuit de furt impreuna cu un coleg. De unde a plecat totul... acum cateva saptamani am pregatit niste pachete cu promotionale (televizoare,laptopuri,telefoane,camere video si foto) impreuna cu inca un coleg si un director de vanzari. Singurul motiv pentru care ma suspecteaza pe mine si pe coleg este ca am fost prezent cand s-au impachetat promotionalele. Acum problema este urmatoare: am 20 de ani si este primul loc de munca de la care plec, deci experienta 0. Cand am fost sa imi dea banii directorul economic a numarat banii si m-a pus sa semnez statul de plata. Dupa ce am semnat si-a amintit ca directorul de vanzari i-a spus sa il cheme cand vin sa imi fac lichidarea. Bineinteles ca a venit respectivul si dupa ce mi-a spus ca sunt suspectat de furt, directorul economic a luat frumos banii si i-a pus inapoi in sertar, dupa care a zis ca o sa primesc banii cand o sa apara camera care a disparut. Dupa capul meu sa ma duc la ITM iese din discutie de vreme ce am semnat pt bani. As vrea sa stiu ce pot face in cazul de fata ca sa imi primesc banii. Mentionez ca nu am furat nimic si nici nu am cunostinta cine a facut-o macar, dar si ca nu au nici un fel de dovada care sa ma incrimineze. Multumesc pentru ajutor