avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Activitate av_anca

Activitate av_anca

Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
Salut.deci:prima data ai grila, trebuie s afaci 70 din 100, umpli cerculete ca la inm, cu unul sau 2 raspunsuri corectte.aici am trecut 64 din 262.apoi ai spete si sinteza, sa scrii la obiect , nu te lungesti nu bati apa in piuan, n are rost.am scris ff putin, sa zic asa maxim 3 pagiuni pe obiect.si eu am planss dp fiecare proba, si eu nu vroiam sa mai continuu, si eu eram nemultumita de ceea ce a facut.am slabitt si vomitata ingrozitor.era sa vin acsa din iasi, ca n am facut la civil si procedura mai nimic ziceam eu.dar curaj.acum ma gandesc:pt ca invatasem vreo 6 luni si eram constienta de complexitate amateriei, credeam ca n am facut nimic.va va da cate 2 spete si 2 subiecte de sinteza/obiect.in urma acestor probe efective, am ramas 26-vb de centrul teritorial iasi.examenul e ff corect, deci s adispara ideea ca i o casta, ca pile.. etc, te duci la cel ami corect examm de barou din ultimii 10 ani.

AA la spete sunt spete de teorie, nu ca in facultate, de ex la proceduri, iti va zice ca o instanta a fost sesizata cu o actiune bla bla bala, tu te gandesti:mai sigur e bine.fiecare sppeta are cate 2 -3 intrebari,tu tre sa raspunzi la obiect la intrebari si s amotivezi putin.
Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
Maripatri a scris:

Buna Anca. Ti/am trimis un mesaj privat. Daca ai timp ai putea sa imi raspunzi? Multumesc mult.



Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
am promovat in toamna anului trecut exam de barou la centrul inppa iasi.eventualele contestatii se vor trimite la Bucuresti prin fax, si lucrarile vor fi recorectate acolo.dar nu va ganditi deja la contestatii.Va pot garanta un singur lucru:anul trecut exam a fost extrem de corect.si dur as putea spune.pentru eventuale intrebari va stau la dispozitie, pt ca va inteleg, am fost si eu ca si voi , fff curioasa.Spor kla treaba!!!
Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
andreeas1 a scris:

Stie cineva cand se afiseaza lista finala dupa contestatii? Pentru Bucuresti ma intereseaza. A fost cineva in situatia de a depune contestatie? Spor la invatat!