Poate scopul ei a fost de a sta cu altcineva! Dupa nici 2 saptamani ea posta poze pe facebook cu "noul ei iubit"! Poate din cauza asta vroia sa scape de fratele meu, si neavand creier nu stie sa socializeze!
Va multumesc mult pentru sfaturi!P.S. Cred ca soda caustica o luase mama ei de la locul de munca, fiind femeie de serviciu (probabil foloseste substanta pentu dezinfectie)!
Buna seara! Am o mare problema, pe care nu as vrea sa o las balta! Fratele meu s-a sinucis acum doua luni din cauza nenorocitei pe care o iubea! Asta o spun pentru ca am citit mesajele de pe telefonul lui in care il ameninta ca se omoara...ca se arunca in fata trenului...si multe altele(ea este minora)...din pacate a facut-o el inaintea ei:(! Il ameninta ca se omoara si lasa nustiu ce bilet in care il invinovateste pe el (ca din cauza lui s-ar omora) si o sa intre la puscarie! Dovada pentru instigare la sinucidere ar fi mesajele astea, convorbirile de pe yahoo messenger, care au ramas in arhiva, cateva cutii de pastile (diazepane) pe care le avea de la ea, niste soda caustica, pe care le-am gasit ulterior la el in camera! Politia din orasul Calimanesti se pare ca nu are nici un habar daca fiinta aia poate fii pedepsita in vre-un fel...Poate aici gasesc raspunsul! Va multumesc mult!