Si-au incalcat obligatiile asumate prin CIM, dar si multe altele care sunt prevazute in CCM si Regulamentul Intern.
Pot sa-i dau in judecata dupa demisia mea cu acest articol?
Pentru ca am probe si martori?
Daca nu pot spunet-mi care este articolul cu care ar trebui sa-mi dau demisia?
Am facut instiintare ca nu pot sa lucrez in aceste conditii la directorul general dar nu am primit nici un raspuns, pentru ca el este in strainatate si a lasat la conducerea firmei pe directorul HR care taie si spanzura. Directorul general nu este roman de-al nostru si asculta decat de directorul HR care este roman si stie ca legea e facuta pentru cei cu bani.
Multumesc
Multumesc pentru raspuns!
Am dovezi solide de hartuire (test poligraf care s-a facut cu acordul meu pentru ca eram nevinovata dar din cauza stresului la care am fost supusa si amenintarilor si probleme de familie adica tatal meu a decedat chiar in momentul cand mi se facea testul poligraf - testul a iesit in defavoarea mea) si nu mai pot sa lucrez in astfel de conditii.
Va rog sa imi spuneti cu ce articol din codul muncii pot sa-mi dau demisia pentru ca mai apoi sa-i dau in judecata
Buna ziua,
Angajatorul ma preseaza sa-mi dau demisia in urma unor discutii de care eu nu ma fac vinovata. Pentru a pleca cat mai repede mi-au dat chiar si salarii compensatorii fara ca eu sa-mi fi scris demisia. La acestea se mai adauga doua cercetari disciplinare la care nu s-a luat nici o decizie, apoi multe injurii aduse de catre seful meu, mie. Vreau sa va intreb pot sa -mi dau demisia cu art 81 alin 8 pentru ca angajatorul meu nu plateste orele suplimentare, ma discrediteaza si dicrimineaza, ma jugneste cu toate ca nu ma fac vinovata de cele care el ma acuza asa demonstrandu-se si in comisia de disciplina intrunita de doua ori si la care nu s-a luat nicio decizie? Apoi am dreptul sa-i dau in judecata?