avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Activitate bobi123

Activitate bobi123

Discuție Uz de fals
Am depus o petite impotriva unui agent de politie pentru o amenda primita pe nedrept.La 2 zile am fost chemat la sectie de comandant acesta mi-a spus ca ma sfatuieste prieteneste sa dau o delcaratie cum ca vroiam doar sa contest amenda si nu stiam unde sa apelez am crezut ca asta trebuie sa fac pentru a o contesta si sa scriu ca nu am suficiente dovezi pentru a atrage vro sanctiune politistului.Acum am primit acasa o prima foaie in care mi se spune ca aspectele sesizate de mine au fost verificate in totalitate si ca s-a constatat ca acestea nu se confirma , la ora 11 am primit o citatie la parchet ca invinuit pentru art291 c.p -uz ed fals sunt chemat pe data de 12 eu pe 1 trebuie sa plec afara la munca.Ce pot face? ce risc?Mentionez ca nu am nici o amenda penala sau vreun dosar penal cazierul meu fiind curat.Singurele amenzi sunt cele de circulatie Acest politist este tanar si acum ceva timp am stat cu fosta prietena a unui alt politist acestia fiind prieteni si de atunci numai scap de ei.El se afla cu un politist comunitar in masina iar eu nu am martori sau dovezi el bazandu-se pe acesta.