daca inveti f bine codurile si legile de organizare, iei sigur examenul de admitere
9iustitia, iti faci prea multe griji....mai intai ia examenul :D
stefanadavid, nu exista grefier debutant sng, cand termini scoala primesti incadrare grefier gradul 2....tocmai asta e dif intre scoala si ex direct pe post
la debutant nu sunt sigura, dar este in jur de 1300 de lei si are si el beneficiul decontarii chiriei
la grefierul II este 2600 de lei
acestea sunt salariile efectiv incasate
programul ...teoretic este de la ora 8 pana la 16
de aici incep discutiile in fct de instanta, de cat este de incarcata, si de sectie....de ex, un grefier de sectie penala la o instanta aglomerata, intra cu mai putine dosare decat un grefier de sectie civila pe aceeasi instanta, dar il omoara permanenta
un grefier de sectie civila intra cu mai multe dosare, dar isi mai poate lua cate o zi libera cand are nevoie
dahlia, salariul este ceva mai mare
sa nu uitam nici de decontarea chiriei, inca unul dintre motivele pentru care destul de multi se indreapta spre sng....daca mai adaugi si un post stabil si o siguranta ca poti sa pleci in concediu de maternitate 2 ani si cand vii iti gasesti postul, nu cred ca este chiar atat de rau
cat despre munca...nu cred ca e singurul domeniu in care e mult de munca
e adevarat, nivelul de pregatire pt sng este f ridicat
dar daca nu il ai, nu poti sa faci fata acolo....unul dintre primele lucruri care se spun oricarei promotii este "sng-ul nu seamana cu nimic din ce ati mai facut pana acum" si chiar asa este
e f scurt, e drept, dar foarte incarcat şi ai un volum urias de info la care trebuie sa faci fata din mers....plus testari peste testari, incat la un moment dat nu mai doresti decat sa se termine mai repede
din experienta pot sa spun ca examenul de admitere in sng, comparat cu testarile din scoala, si mai ales cu examenul de absolvire, este usor...cei care nu inteleg acum ce spun, sigur o sa inteleaga in aprilie 2014 :D
Bună! Gata,s-a terminat și cu concursul și nimeni nu mai zice nimic..... Cei care ați intrat nu mai ziceți nimic.... cum este în activitate..... Așteptăm opinii....
nu cred ca e vorba de rea vointa pur si simplu nu ai calc sau nu poti accesa forumul...gandeste te ca nu toti au calc personal cand se muta in alt oras
iar daca la inst se foloseste explorer cu atat mai putin...eu de ex la buc am exp atat la pc de acasa cat si la sng si nu pot accesa forumul
iar in activitate e muuuuuuulta munca, mai ales pt ultimul venit
babypissi, este in cuantum de 890 de lei
laura, am vazut ca esti la sect 6, acolo fac si eu practica...prima perioada de 2 saptamani o sa se termine vinerea aceasta, dar din cate am inteles, unde am fost repartizati prima data vom face si stagiul al doilea de practica
sper sa te gasesc acolo cand ma intorc la practica :D
camy, eu am sunat azi si am si depus prin fax cererea de retragere....chiar de la jud sect 6, prin amabilitatea dnei grefier sef, ca sa nu ma duc cu cererea la curte
daca nu a ajuns azi, desi nu cred, sigur va intra maine
am vazut si eu acum rezultatele
va trebui sa sun luni la curte, ramasese sa astept sol contestatiilor si dupa aia sa fac cerere de retragere
felicitari celor admisi si restul munciti in continuare, dupa cum s a anuntat o sa fie vreo 250 de locuri la urmatorul concurs sng
ca o paranteza, daca suna cineva luni de dim si nu e anuntata nicio retragere, sa nu va speriati...eu luni intru in practica in sed civila, incepe la 8 30 si dureaza pana pe la 18, deci, cel mai probabil, retragerea o sa fie inregistrata dupa amiaza sau seara
chiar sper sa se schimbe ceva in bine, in urma acestei recorectari
la penal mai treaca mearga, dar la oj s a corectat mai mult decat draconic....sau ma rog, gasiti voi un cuvant potrivit pt o lucrare notata cu 8,50 pt un singur termen gresit, si anume instanta de control judiciar in loc de instanta competenta
da, eu raman la sng
cu toate ca e greu, cu toate ca nu stii unde nimeresti la repartizare, vreau sa raman, daca tot am primit sansa asta
acum am ocazia sa dau si eu mai departe ceea ce am primit, adica locul meu sa revina altcuiva :)
ilinca, nu mi dau seama ce s a intamplat la org jud, dar eu as zice sa faci contestatie
e pacat, ai note prea bune la proceduri, mergi pana la capat
bafta multa
ce ati facut copii?
eu vad ca sunt locul 7 la studii sup
nota de la procedura penala este socanta pt mine, pt ca aveam impresia ca am facut mult mai bine decat la civil
nu va spun de unde tastez acum :D