Am inteles si stiam acest lucru dar el nu a vrut sa cheme politia urmand ca eu sa-i platesc dauna.A venit a doua seara cu devizul cerandu-mi asigurarea.Mentionez ca el lucreaza la o reprezentanta auto.Daca incidentul nu s-a constatat in cele 24 ore ce urmari sunt?
Pe data de 19 septembrie 2012 ora 17 am luat virajul mare la intrarea in parcarea din fata blocului meu.Cu roata fata stanga am urcat bordura,am franat dar in coborare am impins cu bara mea bara laterala stanga a masinii parcate.Vreau sa va spun ca am impins-o vreo 2cm.Masina vecinului neavand nici macar o zgarietura.A coborat foarte revoltat cerandu-mi asigurarea.I-am spus ca-i platesc paguba daca intr-adevar exista adica referirea lui era la bara spate.OK,am spus urmand ca a doua zi sa faca constatarea daunei.El a venit seara pe la ora 20 cu un deviz de 3.800 ron cerandu-mi copie dupa permis si dupa buletin,evident ca l-am intrebat cum de a facut un deviz fara mine dar tipand la mine si urland ca el nu vrea banii mei el vrea asigurarea ca altfel se duce la politie.Intrebarea mea este: Daca masinile nu au nici macar o zgarietura politia nu face o constatare?Adica daca el s-a dus la politie si m-a reclamat patesc ceva? Mentionez ca eu am vrut sa-l despagubesc cu bani fara sa mai implic politia si asigurarea odata ce masina este intacta !
Buna ziua,vreau sa reclam un vecin recalcitrant pentru ca vinde tigari de contrabanda de ceva timp.Este adevarat ca pana la urma nu este treaba mea cu ce se ocupa dar daca nu-si vede de treaba lui atunci devine treaba mea ceea ce invarte el...Intrebarea mea este cum si unde il pot reclama dar fara sa se stie cine ii face aceasta bucurie ! Stiu unde tine tigarile.A mai venit si anul trecut politia la el dar din cate am inteles nu i le-au gasit.Vreau sa mentionez ca de ceva timp se ia in gura cu noi ''vecinii'',ne ameninta si in spetza copiii,ne este frica de anturajul lui dubios,are ceva caini pitbulli pe care-i tine in fatza blocului,etc....Ideea este sa i se faca un flagrant dar cum??? Ma poate indruma cineva cui sa ma adresez daca se poate si online.Va multumesc !