avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ajutor,va rog - vreau sa reclam un vecin dubios
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ajutor,va rog - vreau sa reclam un vecin dubios

Buna ziua,vreau sa reclam un vecin recalcitrant pentru ca vinde tigari de contrabanda de ceva timp.Este adevarat ca pana la urma nu este treaba mea cu ce se ocupa dar daca nu-si vede de treaba lui atunci devine treaba mea ceea ce invarte el...Intrebarea mea este cum si unde il pot reclama dar fara sa se stie cine ii face aceasta bucurie ! Stiu unde tine tigarile.A mai venit si anul trecut politia la el dar din cate am inteles nu i le-au gasit.Vreau sa mentionez ca de ceva timp se ia in gura cu noi ''vecinii'',ne ameninta si in spetza copiii,ne este frica de anturajul lui dubios,are ceva caini pitbulli pe care-i tine in fatza blocului,etc....Ideea este sa i se faca un flagrant dar cum??? Ma poate indruma cineva cui sa ma adresez daca se poate si online.Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Canuda , utilizator 12:14, 26 Septembrie 2012
Duceti-va la politie sau parchet si discutati cu organele de urmarire penala si stabiliti cu acestea in ce masura va puteti mentine anonimatul deoarece daca doriti sa faceti un denunt va trebui sa va dati si numele.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sub acoperire abcana abcana Buna ziua.Eu vand tigari in centru,si nu sunt singurulCu politia ne impcam bine,dar de ceva timp,tot vad o persoana,are statie,pistolsi ne tot fileaza prin tot ... (vezi toată discuția)
Cand pot afla cine si cum a reclamat? dorel13 dorel13 La o societate s-a facut o perchezitie,control pentru delapidare. Administratorul societatii nu a facut acest lucru, deci probabil ca un \\"prieten\\" a vrut ... (vezi toată discuția)
Cum scap de camatari? aalleex aalleex Va rog ajutati-ma! Parintii mei au luat bani imprumut de la camatari, le-am dat pana acum dobanzi impresionante si, nereusind sa le platim suma datorata, din ... (vezi toată discuția)