avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cand pot afla cine si cum a reclamat?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cand pot afla cine si cum a reclamat?

La o societate s-a facut o perchezitie,control pentru delapidare. Administratorul societatii nu a facut acest lucru, deci probabil ca un "prieten" a vrut sa-l faca de rusine.Acum probabil ca este faza de cercetare.Vom vedea daca procurorul va da NUP pentru ca este sigur ca asa va fi deoarece este clar ca este o informatie falsa. Administratorul vrea sa afle (in mod legal) cine ii vrea raul. Se poate acest lucru. Cum ?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 05:53, 9 August 2014
Legal, NU
Multumesc de raspuns dar totusi va mai intreb de ce NU? In ce lege, articol scrie acest lucru? Imi puteti spune?Va intreb acest lucru deoarece nu mi se pare corect ca un nevinovat sa treaca prin cercetari, perchezitii iar cel care vrea sa-si bata joc sa nu poata fi sanctionat.In primul rand nu este corect de cel nevinovat si-n al doilea rand nici fata de oamenii legii care sunt pusi in miscare doar asa de dragul celui care se ocupa cu minciuni, denigrari.Nu ar fi corect ca cel care a denigrat acea persoana sa raspunda in fata legii?
Buna ziua,
Daca se dovedeste ca a fost denunt calomnios, se poate intoarce impotriva denuntatorului formuland plangere penala si indicand doar datele pe care le are.
restul tine de organele de C.P.
Mai mult nu poate face.
Gabriel Klein Kiritescu
Aveti dreptate, este un denunt calomnios. Si atunci cine va face plangerea penala? Procurorul sau cel calomniat? Tocmai de aceea insist si intreb: administratorul cui face plangere pentru calomnie daca nu stie cine este? Se va consemna denuntatorul in dosarul intocmit de procuror?
daca se da nup nu cred ca puteti invoca denuntul calomnios

Alte discuții în legătură

Denunt anonim? alinaaa alinaaa :training: cum poate fi "dat in gat" cineva care a falsificat o semnatura si stampila fara sa se prinda nimeni cine i-a facut-o? sa presupunem ca hartia ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios papy2oo6 papy2oo6 De curand am o problema serioasa la serviciu si mai exact banuiesc un coleg ca, dorind sa faca rau unui alt coleg, probabil si mie totodata, a mers la organele ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios?????????? sefultau sefultau Buna Seara! voi invepe prin a spune ce s-a intamplat cineva a facut un denunt la DNA prin care acuza cateva persoane despre taierea ilegala a masei lemnoase ... (vezi toată discuția)