avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Activitate nadgob01

Activitate nadgob01

Ma ajuta cineva?
Daca tot am deschis topicul trebuie sa am si un rezultat . Am castigat procesul cu IPJ Cluj , am anulat procesul verbal de contraventie in totalitate.
Ca sa nu mai deschid un alt topic poate ma ajuta cineva cu experienta:
Am deschis proces impotriva celuilat conducator auto. Care sun sansele sa-mi recuperez paguba ? Care sunt sansele pentru despagubiri morale (si cam care este cuantumul acestora care se acorda in astfel de cazuri , daca stie cineva) ?
multumesc pentru raspunsuri
cerere la administratorul drumului am facut
urmeaza sa primesc raspunsul in functie de el (ma indoiesc sa nu-mi fie favorabil , ca altfel aduc martori ca acolo exista acel semn de cedeaza trecerea ) voi contesta pv pentru a-mi face dreptate intr-o Romanie in care cei care lucreaza la "stat" nu raspund cu nimic .
am inteles ca aceste procese pot dura mult , este adevarat?
multumesc de raspunsuri , d-ul cioan a inteles cum a fost accidentul sper ca sa pot face lumina in acest caz.
O alta intrebare ar fi daca la ridicarea procesului verbal de contraventie sunt obligat sau nu sa-l semnez , iar daca nu semnez care ar fi consecintele ? Mentionez ca am primit dovada pe 15 zile dar procesul verbal nu , este posibil? pe dovada este scrisa seria si nr. procesului verbal .
Mentionez ca din nici o directie din care te indrepti spre intersectia respectiva nu exista semne care sa te avertizeze ca urmeaza intersectia si nici indicatoare de micsorare a vitezei , in afara semnului de cedeaza trecerea care mai exista si care este in intersectie .
am fost implicat intr-un accident in modul urmator:
intersectie de doua drumuri judetene in afara localitatii
pe acolo am trecut de sute de ori si stiam prioritatea , viteza pe care o aveam era max 60 km / h , pe drumul ce-l intersectam stanga dreapta existau indicatoare de cedeaza trecerea dar surpriza dupa ce am fost tamponat de cel care venea din dreapta indicatorul de cedeaza trecerea de pe partea acestuia nu era , politia stia ca a existat acolo acel indicator dar din cauza ca era furat au declarat ca intersectia o considera nedirijata si vor sa ma faca pe mine responsabil de accident , desi celalalt indicator exista.
rog frumos sa ma indrume cineva ce sa fac in aceasta situatie
nu caut sa scot alt vinovat pentru ca celalalt conducator nici macar nu era din judet deci nu cunostea drumul , dar nici sa pic de fraier