14000 lei vor cei de la kruck .vor o intalnire cu ea sambata sa semneze ,probabil un acord de plata.nu prea stiu sa dea detalii si apeleaza mult la intimidare.ce ia-ti recomanda sa faca sa scape de acele penalitati.multumesc
I s-a cerut 14000 ron in loc de 10000,sambata are intalnire cu cineva de la o firma de recuperari creante .Cum poate intra in posesia contractului de cesiune si cum poate scapa de penalitati? Nu poate vinde apartamentul pt ca acolo sta si este in coproprietate.Multumesc
Am o prietena care in 2007 a luat un credit de nevoi personale fara ipoteca de 10000 ron , a achitat pana in 2009 iunie ,apoi din cauza unor probleme de sanatate si avand 3 decese in familie a intrat in imposibilitatea de a mai plati. In 2010 a incercat sa revina la banca sa plateasca insa i s-a adus la cunostiinta ca are contul inchis si creditul a fost cesionat catre o firma de recuperare, nu stiu daca pot sa scriu aici numele,,kruck''.este disperata pt ca o tot ameninta la telefon.intre timp a intrat a devenit propritara apartamentului parintilor decedati.ce ai recomandati sa faca?eu nu o pot sfatui pt ca nu am studii juridice.multumesc