Da, este dupa parintii tatalui meu. Iar fratele tatalui meu este inca in viata si este cel care a deschis taxa de succesiune. Cu cererea de intampinare cum trebuie sa procedez? va multumesc:)
As dori o lamurire si totodata un sfat in legatura cu taxa de succesiune din partea tatalui meu decedat. Unicul frate aflat in viata al tatalui meu ne-a chemat in instanta pt Fond-partaj judiciar pe mine, fratele meu, sotia altui frate decedat si fetele acesteia trei la numar. Toata averea ce urmeaza a fii impartita se compune din: casa + patul+ bucatarie de vara estimate toate la 5000 ron, plus 4 h de pamant arabil. In citatie se mentioneaza ca tatal meu si fratele ambii decedati ar primi 1/3 din avere , un h de pamant la castigat tatal meu cand traia, prin hotarare judecatoreasca, iar mama ( decedata in 2008) la bagat la o asociatie agricola in 2007, daca deja eu detin contractul ( care este pe numele mamei) mai trebuie sa ma prezint la tribunal?
Mentionez ca eu sunt caznica si nu posed banii necesari pt. a ma prezenta la taxa de succesiune. Ce trebuie sa fac? Daca se judeca in lipsa mea, mai am dreptul la ceva? Din cauze de sanatate nu ma pot deplasa la tribunal ( acesta aflandu-se in Costesti, iar eu sunt domiciliata in Pitesti). Pt a depune cerere de intampinare ce trebuie sa fac? Cum sa procedez? Multumesc si astept un raspuns cat mai curand :)