avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Activitate naicul1968

Activitate naicul1968

Răspuns la discuția divort

copilul a fost crescut de mine in toti acesti 4 ani,tot ce i-am cumparat a fost exclusiv din banii mei,exista si martori in acest sens,in mod normal,ea ar trb sa dovedeasca ca a ajuns alocatia la copil,nu..?deci,isi va putea recupera copilul alocatia din urma,sau ce-a fost cheltuit(de cate asa zisa lui mama,in scopuri doar de ea stiute)cheltuit ramane?nu cred sa nu fie o lege care sa nu o oblige sa returneze alocatia,mai mult,in toti acesti 4 ani,ea nu l-a vazut niciodata,deci nu cred sa nu fie o lege in acest sens,care sa o oblige sa returneze alocatia

inteleg ca nu exista nici o sansa de-a recupera alocatia copilului,?nu exista nici o lege care sa reglementeze acest aspect..?deci,dupa cce ca a chetuit alocatia copilului in interes propiu,o sa-i ridice statul roman,statuie,eventual o si decoreaza..?:)

Răspuns la discuția divort

nu exista posibilitatea ca in acelasi dosar,sa cer dreptul la cuvant,?
Discuție divort
domnilor avocati,rog ca sa fiu indrumat spre urmatorii pasi ptr solutionarea divortului,faptele sunt urmatoarele:am fost actionat in tribunal ptr desfacerea casatoriei,la termenul la care am fost chemati,ea nu s-a prezentat,am primit o decizie in pronuntare,care a venit in urmatorul continut:respinge cererea acuzatei ca nesustinuta.precizez ca si eu sunt de-acord cu divortul,dar nu cu acuzatiile care mi-au fost aduse,in fapt,noi suntem despartiti de 4 ani,timp in care copilul pe care il avem impreuna,a fost crescut de mine,fara ca ea sa contribuie la cresterea lui!ba mai mult,alocatia care i se cuvenea copilului a fost cheltuita de ea in scopuri personale in tot acest timp!rugamintea mea,e sa ma indrumati spre urm pasi pe care ar trb sa-i fac,atat ptr divort cat si ptr a recupera acea alocatie,va multumesc anticipat