domnilor avocati,rog ca sa fiu indrumat spre urmatorii pasi ptr solutionarea divortului,faptele sunt urmatoarele:am fost actionat in tribunal ptr desfacerea casatoriei,la termenul la care am fost chemati,ea nu s-a prezentat,am primit o decizie in pronuntare,care a venit in urmatorul continut:respinge cererea acuzatei ca nesustinuta.precizez ca si eu sunt de-acord cu divortul,dar nu cu acuzatiile care mi-au fost aduse,in fapt,noi suntem despartiti de 4 ani,timp in care copilul pe care il avem impreuna,a fost crescut de mine,fara ca ea sa contribuie la cresterea lui!ba mai mult,alocatia care i se cuvenea copilului a fost cheltuita de ea in scopuri personale in tot acest timp!rugamintea mea,e sa ma indrumati spre urm pasi pe care ar trb sa-i fac,atat ptr divort cat si ptr a recupera acea alocatie,va multumesc anticipat
copilul a fost crescut de mine in toti acesti 4 ani,tot ce i-am cumparat a fost exclusiv din banii mei,exista si martori in acest sens,in mod normal,ea ar trb sa dovedeasca ca a ajuns alocatia la copil,nu..?deci,isi va putea recupera copilul alocatia din urma,sau ce-a fost cheltuit(de cate asa zisa lui mama,in scopuri doar de ea stiute)cheltuit ramane?nu cred sa nu fie o lege care sa nu o oblige sa returneze alocatia,mai mult,in toti acesti 4 ani,ea nu l-a vazut niciodata,deci nu cred sa nu fie o lege in acest sens,care sa o oblige sa returneze alocatia
inteleg ca nu exista nici o sansa de-a recupera alocatia copilului,?nu exista nici o lege care sa reglementeze acest aspect..?deci,dupa cce ca a chetuit alocatia copilului in interes propiu,o sa-i ridice statul roman,statuie,eventual o si decoreaza..?:)
Dacă domiciliul copilului a fost la D-voastră, va trebui să devediți asta. În această situație s-ar putea să obțineți plata retroactivă a întreținerii de la data separării în fapt (sau de la data introducerii cererii de divorț ) , dar nu mai mult de 3 ani.
La fel și alocația, poate fi cerută de la persoana care a încasat-o doar pe ultimii 3 ani.
Ar fi bine să luați legătura cu un avocat pentru că sunt mai multe necunoscute de care dpinde rezolvarea problemei D-voastră.
Scenarii divort
verax4me
Buna ziua,
va rog a ma sfatui cu privire la un iminent divort; nu intru in prea multe detalii si incerc sa fiu cat mai succint !
Am fost casatorit inainte si ... (vezi toată discuția)