avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... recuperare alocatie copil de la fostul sot
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

recuperare alocatie copil de la fostul sot

Buna ziua,

am divortat acum 4 ani. Acum a aflat ca in tot acest timp fostul sot a incasat el alocatia copilului. Vreau sa il dau in judecata pentru acest fapt si sa cer recuperarea integrala a alocatiei copilului. La nastere cand a inregistrat o el apare tutore legal si de aceea a luat alocatia fara probleme. Eu voi sista prin hotararea definitiva si irevocabila de divort acest fapt, dar vreau sa stiu daca are sens sa il dau in judecata si sa imi recuperez banii.

Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: midaria1 , utilizator 08:24, 6 Octombrie 2012
depinde cat de mult va doriti sa luptati pentru asta, si mai ales daca va permiteti sa umblati prin tribunale si sa cheltuiti si mai mult...
categoric la acea data avea dreptul sa ridice aceste drepturi ale copilului insa dupa divort NU- raspunsul l-ati dat chiar dumneavoastra!!!
sunteti avocat scrie, in proces nu are cum sa dureze foarte mult, e normal fiecare om sa lupte pt drepturile lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card alocatie miky3110 miky3110 Buna seara! As dori si eu niste informatii despre cardul de alocatie.Ce acte sunt necesare si unde trebuie sa merg tinand cont de faptul ca sunt divortata si ... (vezi toată discuția)
Divort naicul1968 naicul1968 domnilor avocati,rog ca sa fiu indrumat spre urmatorii pasi ptr solutionarea divortului,faptele sunt urmatoarele:am fost actionat in tribunal ptr desfacerea ... (vezi toată discuția)
Copilul are dreptul să beneficieze de alocatia primită de părintele biologic care lucrează în germania? RamonaRomanescu RamonaRomanescu Buna ziua. Fostul meu soț lucrează in Germania cu contract de munca legal și primeste alocație pentru fetita noastră. L-am întrebat de ce nu ii da fetei ... (vezi toată discuția)