am divortat acum 4 ani. Acum a aflat ca in tot acest timp fostul sot a incasat el alocatia copilului. Vreau sa il dau in judecata pentru acest fapt si sa cer recuperarea integrala a alocatiei copilului. La nastere cand a inregistrat o el apare tutore legal si de aceea a luat alocatia fara probleme. Eu voi sista prin hotararea definitiva si irevocabila de divort acest fapt, dar vreau sa stiu daca are sens sa il dau in judecata si sa imi recuperez banii.
depinde cat de mult va doriti sa luptati pentru asta, si mai ales daca va permiteti sa umblati prin tribunale si sa cheltuiti si mai mult...
categoric la acea data avea dreptul sa ridice aceste drepturi ale copilului insa dupa divort NU- raspunsul l-ati dat chiar dumneavoastra!!!
sunteti avocat scrie, in proces nu are cum sa dureze foarte mult, e normal fiecare om sa lupte pt drepturile lui.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Card alocatie
miky3110
Buna seara! As dori si eu niste informatii despre cardul de alocatie.Ce acte sunt necesare si unde trebuie sa merg tinand cont de faptul ca sunt divortata si ... (vezi toată discuția)
Divort
naicul1968
domnilor avocati,rog ca sa fiu indrumat spre urmatorii pasi ptr solutionarea divortului,faptele sunt urmatoarele:am fost actionat in tribunal ptr desfacerea ... (vezi toată discuția)