avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Activitate yoyo78

Activitate yoyo78

Răspuns la discuția abuzuri
lucrand in vanzari salariul este parte fixa + parte mobila . Partea fixa este cea trecuta in CIM ...iar comunicarea cu privire la grila de salarii se trimite mail...si banuiesc ca este cu acordul partilor..
Discuție abuzuri
lucrez in vanzari. luna trecuta am lucrat dupa o noua grila de salarizare in functie de realizarea targetelor .la sfarsitul lunii am facut eu un calcul si mi se cuvenea o anumita suma. ok..luna urmatoare cand trebuia sa mi se dea lichidarea cu stupoare vad ca suma calculata de mine si precizez (e destul de simplu de calculat dupa o anumita grila si targete) s-a injumatatit. dau telefon si mi se spune ca a fost o grila experimentala si bugetul de salarii a fost depasit si de aceea sunt nevoiti sa recolereze salariile. e corect acest lucru?? precizez ca de la comunicarea cu grila de salarii si pana la lichidare (adik luna urmatoare) nu am primit o alta comunicare cu privire la sistemul de salarii...
sunt decis sa-i actionez in instanta ..ce ma sfatuiti ?? am urmat toti pasii...scrisoare recomandata cu confirmare de primire...incercarea de a aplana conflictul pe cale amiabila...