bun o neliniste ma nelinisteste o hotarare judecatoreasca irevocabila are vre-un termen.sau daca ma cheama la notar sa semnez un contract pe care nus multumita au voie sa ma oblige cu un executor .
din respect pentru avocata as dori si eu sami spuna cineva o notificare pt. executoare prin posta trebuie neaparat facuta tip sau pot o scrie si la mana?
da am facut si-o formula executorie dar nu se stie din ce motive nu ne da nici un raspuns executoarea nu mai raspunde la tel. nu mai dam de ea ca i plecata ca are treaba
. pe hotararea mea scrie in numele legi:obliga parata sa incheie cu reclamanta contract de vanzare -cumparare avand ca obiect garsoniera..... sub sanctiunea platii unor daune cominatorii de 50 lei pe zi de la data ramaneri definitive a prezentei sentintei si pana la incheieri contractului de vanzare-cumparare adica . ia act de renuntare la judecata a paratei a cererii de chemare in judecata . in temeiul dis .art.274c pr .civ. obliga parata la plata catre reclamanta a cheltuielilor de judecata in cuantum de 14,90 lei pronuntata sed. 02.06.2008
daca neam judecat cu o persoana pt. a ne vinde garsoniera pe baza legi 85/1992 adica cu 3 salaripe economi nu ar fi normal sa ne face contract de vanzare cumparare pe baza hotarari .el spune ca nu asta este valoarea garsonier ci cea facuta dupa dezmem.adica mp agarsonierei plus mpaterenului#-o
dealunul anilor am avut un proces pentru as deveni propietar cf. legi 85/1992 din tot blocul sa cistigat doar 6 dosare acum alta belea ca au datorie la primarie si il va lua primaria in schimbul datoriei si le va da cazuri sociale bun dar cele 6 persoane de la cine va primi actul de vanzare cumparare . ca cei care neam judecat neau invitat la notar ca documentatiile sunt si le gasim acolo