avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sfaturi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sfaturi

din respect pentru avocata as dori si eu sami spuna cineva o notificare pt. executoare prin posta trebuie neaparat facuta tip sau pot o scrie si la mana?
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 18:55, 11 Noiembrie 2012
nu există TIP (fiecare o formulează potrivit nevoilor sale și respectând legea) ci doar olograf sau tehnoredactată (mașina de scris ori computerizată/pe calculator).O puteți formula și de ”mână” dar să fie scrisă lizibil.Cât privește ”respectul” e la latitudinea fiecăruia dar nu și la puterea bănească oricum nu aduceți nicio înjosire/vătămare a demnității etc cuiva dacă o scrieți de mână.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am fost la anaf sa depun o cerere cu imputernicire ... mariustz mariustz Buna ziua, Am fost la ANAF sa depun o cerere cu imputernicire de la cineva, redactata la calculator si semnata. Doamna de acolo mi-a spus ca nu e valabila, ... (vezi toată discuția)
Exprimare text in testament popo_acas popo_acas Buna ziua, Nu cunosc , care ar fi formulele de text care trebuie folosite in un testament . Adica daca X doreste sa dirijeze catre Y , proprietatea P cu ... (vezi toată discuția)
Bună. am fost contactată de un polițist pe fb privind la o ... georgiana92 georgiana92 Bună. Am fost contactată de un polițist pe fb privind la o plângere pe numele meu. Cu persoana respectivă nu am discutat niciodată, îi o plângere ... (vezi toată discuția)