avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Activitate ellena56

Activitate ellena56

Am cunoscut o domnisoara avocat care mi se pare ca foloseste fara drept aceasta titulatura,fiica mea m-a pus sa o "angajez" i-am dat o actiune care o aveam facuta de o absolventa de drept dar care nu are voie sa sustina inca procese.Actiunea fiind conceputa domnisoara angajata de mine a spus ca e buna,nu mai trebuie sa modifice nimic la ea a fixat un pret ptr. reprezentare spunandu-mi ca banii ii voi plati cand intra acest proces pe fond oricum dupa vacanta dar la o saptamana m-a sunat sa-i dau un avans.Am asteptat ca ea sa vina cu un contract si cu un bon de ordine sau ceva din care sa reiasa ca ea a depus actele mele,ei bine nu a adus nimic,am intrebat-o de contract mi-a spus asa intre doua idei ca a uitat,a dat o data pe la sf lu iulie sa ne mai intalnim ca e f ocupata pana atunci.Am incercat sa consult portalul judecatoresc dar la sect la care locuiesc nu s-a inregistrat,acest proces ar trebui sa-l pornesc f repede dar actele sunt la dumneaei.Ce pot face?Cum pot afla eu daca in primul rand are drept de a profesa?
Răspuns la discuția Imprumut pe firma fara garantie.
Exista proces pe rol cu termen pe 19 ian. abia dupa ce am postat am luat legatura cu dna mea avocat nedumerirea mea este ca executorul nu s-a indreptat impotriva firmei care functioneaza si are patrimoniu,de ce impotriva bunurilor actionarului?
In 2008 ab facut un imprumut la pro-credit bank de 6000 de euro,era al treilea pe care il faceam celelalte doua achitate inainte de termen ,demonstrasem bancii ca sunt buna platnica.La al treilea am inceput sa am probleme financiare cu firma si duceam banutii ptr. rate in functie de cum reuseam sa incasez dar de fiecare data mi se spunea ca nu acopera comisioanele si penalitatile puneam ca intr-un sac gol.Intr-o zi cand m-am dus sa achit m-au conditionat sa achit toata suma adica 1400 euro,nu mi-au mai luat nici un banut iar cand m-am adresat dnei cu care lucram mi-a motivat ca a fost cesionata creanta.Azi m-am trezit cu ap. vandut de un expert imobiliar ptr. ca i-as datora 11300 lei eu actionara cu toate ca firma inca functioneaza si nimeni nu a facut nimic impotriva firmei care firma are patrimoniu.Acum nu stiu de unde sa apuc aceasta problema,sunt pensionata pe caz de boala si pot ramane in strada?Da ,am uitat sa spun ca ap. a fost vandut unui interlop cu suma de 22500 euro,mi-a fost teama cand a venit sa se intereseze de adresa.
Răspuns la discuția executare silita
Dl Jocandi oare nu ar fi trebuit sa stie aparatorul meu?sunt disperata ca voi pierde acest proces cu banca iar cesiunea s-a facut cand eu nu aveam restanta si mai mult suma platita in acsti ani a fost mult mai mare decat scadentarul primit la efectuarea imprumutului.
Răspuns la discuția executare silita
ce articol de lege ar trebui sa invoce dl avocat ptr.ca executorul mi-a spus ca el isi urmeaza executarea nu are nici o hotarare in baza careia sa intrerupa executarea.
Pe perioada contestatiei la executare ,aceasta se suspenda sau se poate efectua