In 2008 ab facut un imprumut la pro-credit bank de 6000 de euro,era al treilea pe care il faceam celelalte doua achitate inainte de termen ,demonstrasem bancii ca sunt buna platnica.La al treilea am inceput sa am probleme financiare cu firma si duceam banutii ptr. rate in functie de cum reuseam sa incasez dar de fiecare data mi se spunea ca nu acopera comisioanele si penalitatile puneam ca intr-un sac gol.Intr-o zi cand m-am dus sa achit m-au conditionat sa achit toata suma adica 1400 euro,nu mi-au mai luat nici un banut iar cand m-am adresat dnei cu care lucram mi-a motivat ca a fost cesionata creanta.Azi m-am trezit cu ap. vandut de un expert imobiliar ptr. ca i-as datora 11300 lei eu actionara cu toate ca firma inca functioneaza si nimeni nu a facut nimic impotriva firmei care firma are patrimoniu.Acum nu stiu de unde sa apuc aceasta problema,sunt pensionata pe caz de boala si pot ramane in strada?Da ,am uitat sa spun ca ap. a fost vandut unui interlop cu suma de 22500 euro,mi-a fost teama cand a venit sa se intereseze de adresa.
Doamna Elena, acum este cam tarziu sa faceti ceva (sau poate nu), dat fiind ca apartamentul a fost adjudecat iar dvs, abia acum va puneti intrebari. Sincer, de ce ati neglijat?
Trebuie sa luati legatura cu un jurist (avocat, sau ce o fi) sa analizeze situatia si sa vada daca se mai poate face ceva. Altceva mai bun de atat, nu stiu ce sa va spun.
Exista proces pe rol cu termen pe 19 ian. abia dupa ce am postat am luat legatura cu dna mea avocat nedumerirea mea este ca executorul nu s-a indreptat impotriva firmei care functioneaza si are patrimoniu,de ce impotriva bunurilor actionarului?
Poate ati semnat in 2008 un bilet de aval sau vreo garantie personala (si nu mai tineti minte). Ma indoiesc ca banca a dat credit pe firma fara nicio garantie din partea actionarilor.
In acest caz executorul a executat ceea ce era mai lichid (probabil), adica apartamentul. L-a scos pe 2 lei si s-a adjudecat. Asa se intampla. Insa este bine ca are cine sa va reprezinte.
Plangere penala
michil
Sunt intr-un proces cu o firma pentru deschiderea procedurii insolventei. Intentionez sa fac o plangere penala pentru inselaciune si fals in declaratii ... (vezi toată discuția)