una ziua, as avea nevoiede un sfat intr-o speta mai mult decat ciudata asa zice eu si nu stiu incotro sa o apucam.
In anul 2008 am cumparat 50% din actiunile unei societati comerciale din Galati pe numele matusii mele "matusa tamara".
In anul 2009 luna august am vandut actiunile pentru ca in cursul anului 2009 am descoperit multe enorm de multe nereguli si ascunzisuri din partea celuilalt actionar al firmei care mai era si administrator.
Din 2010 firma a intrat in faliment si pana in ziua de azi nu am mai avut nici o treaba cu acea firma.
Dar astazi, a venit matusa sa mi aduca ce a primit - instiintare din partea executor judecatoresc din sector 2 cu hotararea de la camera de consiliu definitiva fara cale de atat s-a decis ca o executa pe matusa mea pentru ca in data de 5 mai 2009 matusa ar fi depus un bilet la ordin la bcr galati pentru suma de 30.000 eur cu termen de valabilitate 3 ani.
Suntem in stare de soc....matusa nu a fost niciodata la galati, nu am semnat nimic, iar pe site bcr sunt multe garantii sau conditii pe care bcr le cere pentru aprobarea unui astfel de bilet la ordin.
din punctul meu de vedere cred ca ar trebui sa merg la galati sa vad ce dosar are bcr in baza caruia a putut aproba asa ceva fara nici o garantie data de matusa mea si cred ca ar trebui sa cer o expertiza grafologica dar habar nu am unde cum in ce fel.... daca stie cineva ce se face in astefl de cazuri , care sfat sau parere sau ce credeti va rog sa ma ajutati....
va multumesc din suflet
sa va dea dumnezeu sanatate
Oana
Orice executare silita are la baza un document iar executorul judecatoresc trebuie sa faca referire la el in instiintarea pe care o trimite. La dosarul executorului judecatoresc trebuie sa exista acest document, iar matusa dumneavoastra are dreptul sa vada acest dosar de executare.
Va sugerez ca mai inainte de toate sa mergeti la executor si sa vizualizati documentele in temeiul carora acesta a deschis procedura de executare silita.
Puteti formula contestatie la executarea silita, in termenul legal.
in 5 zile de la primirea somatiei trebuie sa faceti opozitie la executare, la judecatoria care a incuviintat executarea. Cred ca aveti nevoie de un avocat. In cadrul acelui proces cereti nulitatea avalului si cereti proba cu expertiza grafologica.
Executare silita bo
micha20
Buna seara, va rog frumos spuneti-mi daca este normal, legal, ca o executare silita sa se faca in 2 zile de la primirea documentelor?
Deci, sa va spun ce ... (vezi toată discuția)