buna ziua , am intrat intr-o belea mare ... in 2009 un verisor m-a rugat sa il ajut cu o firma ( el ne-avand dreptul la una noua ) , am facut firma pe numele meu , eu fiind administrator si unic asociat , i-am dat imputernicire de semnatura , sa emita bilete la ordin si toate cele avand incredere mare in el . ieri am primit o instiintare de la un executor ca voi fi executat silit in cazul in care nu platesc 246000 ron si o copie dupa un bilet la ordin care reprezinta o garantie pentru niste utilaje luate in leasing. Biletul este semnat de el , cu numele si semnatura lui , iar sus la AVALIST este semnatura mea , el spunandu-mi sa ii semnez un bilet la ordin in alb sa il aibe la el in caz ca ii trebuie ( eu nu stiam ce va face sau cui va da biletul ) . Am avut incredere mare in el si m-am fript . Va rog sa imi spuneti ce pot face in cazul asta , el fiind la momentul actual un mare tepar , ziarele si internetul vuind cu informatii despre el . va multumesc
Aveti 5 zile de la momentul primirii somatiei si sa faceti opozitie la executare, la judecatoria care a investit cu formula executorie Biletul la ordin.
Daca veti reusi sa dovediti ca ati avalizat acel bilet in alb, fara sa stiti despre ce e vorba, poate veti reusi sa scapati.
da , am vb cu un avocat , si mi-a zis ca marti va face o cerere catre firma de leasing , sa vad si eu despre ce e vorba in acel contract , eu nestiind nici acum ce a fost achizitionat de suma aia .
Daca in somatie nu e prevazut ca e facuta in temeiul art. 62 Legea 58/1934, faceti contestatie la executare si cereti anularea executarii, pe acest motiv.
altfel, opozitie la executare.
Dubla executare?
axellcom
Buna ziua. In calitate de admin al unui sc. am contractat o linie de credit de la o banca. am platit ratele timp de un an si jumatare dupa care datorita unor ... (vezi toată discuția)