avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Activitate sally_01

Activitate sally_01

Răspuns la discuția Admitere INM 2013
adi_09 a scris:

tacere_nesfarsita a scris:

cate forme agravante are infr de lipsire de libertate:
a)12 forme agravante
b) 5 forme agravante
c) 8 forme agravante
d)10 forme agravante

inca nu le-am numarat :))) ne-am bucura daca ne-ai da si raspunsurile corecte la cele 2 grile

raspuns a)
Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
am sunat la INPPA pentru a intreba cand se afiseaza lista cu cei care au facut contestatii in termen si am ramas surprinsa ce mi-au spus: "Nu se afiseaza nici o lista, au inceput corectarile " si la intrebarea mea cand vom stii rezultatele recorectarilor mi s-a spus ca in 10 zile. Trage-ti voi concluziile.........transparenta 0
radul22 a scris:

Sunt convins ca sunt 'n' aranjamente. Tind sa cred ca in cazul tau si al altora descrise mai sus sunt doar greseli umane, ce vor corectate la contestatii. Bafta mare!

cum este posibil sa existe cel putin 20 de "greseli umane" la nivel national cum este si in cazul meu unde la penal imi lipsesc 4 puncte si in aceeasi situatie se gasesc si adi_09 si doomkikidex, si mai mult decat atat cine ne da inapoi stresul prin care trecem pana isi repara ei greselile?????
adi_09 a scris:

justice85 a scris:

adi_09 a scris:

si ce ceri in instanta?

nu stiu daca e act administrativ sau nu. anularea hotararii dupa contestatie

de ce sa fie act administrativ ? unbr nu este autoritate publica.

exista un caz din Oradea, care a actionat UNBR-ul in instanta si a castigat in prima instanta la CAO, dar i-au dat termen de recurs la ICCJ pe 2014. O sa aflu detalii si revin cu informatii, dar se poate. Eu zic sa nu renuntam. Si eu vreau sa merg pana in panzele albe pentru acest examen pt ca materia o stiu bine si merit sa am calitatea de av stagiar
doomkikidex a scris:

Pe bune ca inca 2-3 saptamani nu stiu ce fac..destul mi-au ajuns toate emotiile astea. Acum stau cu gandul ca cine stie la cine se mai duce lucrarea mea si cine mi-o corecteaza. Sper ca intr-adevar cine se uita peste ele sa o fac asa cum trebuie.

Mi se pare incredibil ce note avem la penal. Sunt dintre cei care au participat si la INM si am cazut desi aveam la prima proba 77, si vad ca si doomkikidex si adi_09 ati patit la fel ca mine si la barou. Mie mi-au dat 4,95 la penal. Inca vreau sa cred ca este o eroare materiala si ca se va rezolva la contestatii.....