Buna seara! Am si eu o problema si caut o rezolvare. Acum 13 ani tatal meu a castigat la licitatie un bun imobil. Pe procesul verbal de adjudecare scrie : " se va plati suma de..." .Dupa ce a obtinut procesul verbal a platit diferenta dintre suma de vanzare la licitatie si garantia platita anterior licitatiei.....dar a pierdut chitanta eliberata de finante si nici cei de la finante nu au o copie a chitantei pentru ca acum 13 ani nu se introduceau intr-o baza electronica de date si dupa 10 ani chitantele la ei se arunca. Acum ar dori sa inscrie imobilul pentru a-l putea vinde. Credeti ca este suficient procesul verbal de adjudecare sau ca trebuie sa intenteze vreo actiune in constatare sau ceva de genul ....pentru ca nu mai are chitanta? Mentionez ca in cei 13 ani s-a comportat in fata tuturor institutiilor ca un adevarat proprietar. Multumesc
Oare ce poate fi mai dragut decat sa vezi cum la acelasi etaj la aceleasi ore, o comisie a pus 13 note peste 9 din 16 concurenti( media pe comisie 9,1) si o comisie a pus 9 note sub 8, tot din 16 concurenti( media pe comisie 8,1) :spam:
Uita-te si la comisia 3 de pe 27( incepand cu Ungureanu) si la comisia care i-a intervievat pe cei cu initiala "F".....Se numeste bataie de joc!! Din 380 de candidati sunt cam 40 cu note sub 8....UIMITOR CUM TOTI "INAPTII" STRECURATI LA INM ANUL ASTA AU FOST LA 2 COMISII!!
Prea frumos spus loterie!:-/
gheisha87 a scris:
Foarte interesant...la comisia 2 , pe 27 ....adik in ziua in care eu am avut interviu, s-au luat numai note de 7 si 8 , cu exceptia a 2 candidati care au luat peste 9.Eu chiar am avut nota mare pt aceasta comisie :)...nu mi se pare normal, pt ca la alte comisii ploua cu note peste 9. Firesc era sa fie o singura comisie nu 4 ....chiar daca dura mai mult examenul, dar macar stiam ca suntem = ....
Este strigator la cer ce s-a intamplat la unele comisii la interviu! Totusi nu exista niciun mijloc legal pentru a contesta nota si a ni se asculta inregistrarile?!?! Aandreea_v a scris:
Cine stie daca se poate contesta in vreun fel nota de la interviu? doomkikidex a scris: