avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inscriere in carte funciara chitanta plata licitatie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inscriere in carte funciara chitanta plata licitatie pierduta

Buna seara! Am si eu o problema si caut o rezolvare. Acum 13 ani tatal meu a castigat la licitatie un bun imobil. Pe procesul verbal de adjudecare scrie : " se va plati suma de..." .Dupa ce a obtinut procesul verbal a platit diferenta dintre suma de vanzare la licitatie si garantia platita anterior licitatiei.....dar a pierdut chitanta eliberata de finante si nici cei de la finante nu au o copie a chitantei pentru ca acum 13 ani nu se introduceau intr-o baza electronica de date si dupa 10 ani chitantele la ei se arunca. Acum ar dori sa inscrie imobilul pentru a-l putea vinde. Credeti ca este suficient procesul verbal de adjudecare sau ca trebuie sa intenteze vreo actiune in constatare sau ceva de genul ....pentru ca nu mai are chitanta? Mentionez ca in cei 13 ani s-a comportat in fata tuturor institutiilor ca un adevarat proprietar. Multumesc

Alte discuții în legătură

Proces verbal de licitatie , valabilitatea acestuia ! SPavel SPavel Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati pentru clarificarea problemei urmatoare : La vanzarea unui imobil prin licitatie publica , la al doilea termen , in ... (vezi toată discuția)
Licitatie-punere in posesie nicoletadamian nicoletadamian buna ziua de la data licitatiei cand ai castigat licitatia cat dureaza sau mai bine zis care sunt etapele pana la punerea in posesie al imobilului ?.eu am ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil vandut prin executor judecatoresc (nu executare silita) luciantiseanu luciantiseanu Buna seara! Intentionez sa achizionez un imobil care se vinde de catre un executor judecatoresc. Pe scurt, imobilul are mai multi proprietari, mostenitori ... (vezi toată discuția)