avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces verbal de licitatie , valabilitatea acestuia !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces verbal de licitatie , valabilitatea acestuia !

Buna ziua !
Va rog sa ma ajutati pentru clarificarea problemei urmatoare :
La vanzarea unui imobil prin licitatie publica , la al doilea termen , in procesul verbal de licitatie este consemnat ca la licitatie au participat doua personae X si Y . Este mentionat ca X a platit cautiunea de 10% din valoarea imobilului scos la licitatie conform chitantei nr. din data de …. La licitatorul Y etse mentionat ca a prticipat la licitatie din data de…. , dar fara sa fie consemnat ca a platit cautiunea de 10% . Imobilul este adjudecat licitatorului X la un preti de 30% din valoarea de evaluare . Dupa un timp la un proces de partaj la imobilul vandut prin licitatie publica , unde licitatorul Y are calitatea de martor , declara ca nu a participate la licitatia din data de …. si nu a platit cautiunea de 10% , nu a avut nici bani si nici intentia sa cumpere imobilul respective , ca licitatia a fost trucata petru ca licitatorul X a vrut sa obtina imobilul la un pret avantajos . In aceasi zi Y da o declarative autentificata la notar ca nu a prticipat la licitatia respectiva si nu a platit cautiunea de 10% din valoarea de evaluare a imobilului . De aici incepe calvarul si Intrebarea mea este : Procesul verbal de licitatie , adjudecare este valabil daca sunt consemnate lucruri care nu corespund realitatii ? Este cumva intocmit in fals ? Daca da , ce se intampla cu aceste acte ? Ce se intampla cu actele subsegvente ?
Va multumesc anticipat !
Ultima modificare: Joi, 18 Iulie 2019
SPavel, utilizator
Cel mai recent răspuns: SPavel , utilizator 08:35, 2 August 2019
INERESANT ! IARA AM CALCAT PE BATATURA CUIVA . ESTE GEREU .... CU RASPUNSUL .
Daca expuneti problema almbicat de nu se intelege mare lucru, nu inseamna ca sunteti victima unei conspiratii.
Partaj intre cine si cine ?

SPavel a scris:

INTERESANT ! IARA AM CALCAT PE BATATURA CUIVA . ESTE GEREU .... CU RASPUNSUL .

Buna ziua !
Eu am intrebat de valabilitatea procesului verbal de licitatie care a fost falsificat si nu de partaj .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare imobil in vederea executarii silite bukinst bukinst In cayul unei subevaluari vadite a unui imobil care nu acopera nici 20 % DIN VALOAREA sumei executate care este modalitatea de a bloca licitatia. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Nulitatea procesului verbal de adjudecare imobiliara SPavel SPavel Buna seara ! La o licitatie imobiliara organizat de B.E.J …… , un imobil este vandut sub 75% din valoarea de evaluare . La licitatie participa o singura ... (vezi toată discuția)
Este posibil ca legiuitorul sa legalizeze actul incheiat in fals ? SPavel SPavel Buna seara ! Intr-un dosar de excutare silita , procesul verbal de licitatie este falisicat , intocmit inainte de desfasurarea licitatiei , ... (vezi toată discuția)