avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Licitatie-punere in posesie
Discuție deschisă în Executare silită

Licitatie-punere in posesie

buna ziua de la data licitatiei cand ai castigat licitatia cat dureaza sau mai bine zis care sunt etapele pana la punerea in posesie al imobilului ?.eu am participat la licitatie pe 8 iulie si nici pana acum nu am fost pus in posesia imobilului .multumesc
Cel mai recent răspuns: nicoletadamian , utilizator 13:00, 24 Septembrie 2014
Daca dati mai multe detalii, oate va ajutam. Nu inteleg de ce dureaza atat. Nu stiu daca ati achitat pretul la care ati adjudecat bunul. Ce asteptati? Credeti ca vine cineva sa va pofteasca?? Stiti daca a contestat cineva? Ati fost sa incheiati actele ulterioare adjudecarii?
Ati participat la licitatie si ati depus cautiunea de 10% din valoarea totala . daca ati fost declarat castigator la licitatia respectiva, ati avut termen de 30 de zile pentru a plati intreaga suma . Nu ati primit nici o instiintare ? Aveti actul de adjudecare ? Reveniti cu detalii.
am achitat cei 10% la licitatie am fost singurul licitator,inaintea celor 30 de zile am depus si restul banilor ,intre timp domnul executor a spus ca a depus actele la intabulare (asa spune el) .ca sa fiu mai explicita pe 8 iulie licitatia ,pe 7 august ultimii banii ptr licitatie ,si de atunci nimic altceva ,deasta intreb cat dureaza pana la punerea in posesie? multumesc mentionez ca nu am nici un act de adjudecare ,executorul spunandu-mi ca a trimis el actele la intabulare ca face el tot , eu am doar cele doua chitante cu care am achitat bani la cec.

[ nu mai scrieti cu majuscule !]
Ultima modificare: Marți, 23 Septembrie 2014
gi-jane2, moderator
Eu am achitat tot, ultima suma s-a depus pe 7 august si de atunci tot astept .si nu inteleg de ce tot taraganeste executorul , nu a facut nimeni nici o contestatie
E ciudat . Dupa depunerea diferentei de pret , trebuia sa mergeti la executor si sa primiti actul de adjudecare . Sper ca aveti copie dupa chitanta cu care ati platit . Ati depus originalul la executor ? V-a spus ceva de impozitul pe venitul incasat , daca fostul propietar care a fost executat , a fost de acord sa-l plateasca ? Sau sa-l platiti dvs , pt. ca altfel nu se poate intabula imobilul.
In general , nu executorul se ocupa de intabulare , ci noul propietar.
Mergeti la executor si cereti-i actul de adjudecare , explicatii.

Alte discuții în legătură

Contestatie adjudecare imobil nicoletadamian nicoletadamian buna ziua pe data de 8 iulie am adjudecat un imobil .acum pe 24 septembrie trebuie sa fiu pus in posesia imobilului (,intre timp executorul a trimis actele la ... (vezi toată discuția)
Adjudecare imobil ncpc nicoletadamian nicoletadamian am participat la o licitatie fiind de fapt singurul participant,dupa aproape o luna am depus si diferenta de bani pentru a ma incadra in cele 30 de zile .la ... (vezi toată discuția)
Pasi care urmeaza dupa primirea actului de adjudecare elenealina elenealina Buna ziua, Am participat la o licitatie acum 30 de zile , iar astazi am primit actul de adjudecare al imobilului . Va rog frumos sa ma indrumati ce pasi ... (vezi toată discuția)