avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contestatie adjudecare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contestatie adjudecare imobil

buna ziua pe data de 8 iulie am adjudecat un imobil .acum pe 24 septembrie trebuie sa fiu pus in posesia imobilului (,intre timp executorul a trimis actele la cartea funciara ptr intabularea provizorie care au si iesit pe data de 15-16 august ) .De la aceea data de 8 iulie si pana acum in prezent , mai poate sa faca cineva contestatie la adjudecare trecand deja atat timp ?
Cel mai recent răspuns: nico-gelu , utilizator 20:27, 14 Septembrie 2014
Contestație se face in 30 de zile de la adjudecare.
Multumesc mult doamna avocat sunt speriata sa nu pierd casa licitata .bani iam depus in termen de 30 de zile de la data licitatiei adica 7 august dupa care e executorul a trimis el actele la intabulare care au iesit undeva pe 15-16 august .dupa care executorul a mai lasat pana pe 15 septembrie si de la aceasta data pleaca cele 8 zile ptr evacuare.deasta sunt speriata pana acum nu am aflat de nici o contestatie deasta pe 24 septembrie este punerea in posesie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie-punere in posesie nicoletadamian nicoletadamian buna ziua de la data licitatiei cand ai castigat licitatia cat dureaza sau mai bine zis care sunt etapele pana la punerea in posesie al imobilului ?.eu am ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie a unui imobil adjudecat prin licitatie publica d4dane d4dane Buna ziua, am participat la o lictitatie si find singurul licitator am cumparat imobilul la pretul de 75% (era a treia licitatie). Dosarul este din 2013, deci ... (vezi toată discuția)
Executare silita banca daniela r. daniela r. buna seara, Prin executor judecatoresc banca, a dispus executarea terenului ipotecat pe care nu l-a mai achitat varul meu.. Licitatia a fost castigata de ... (vezi toată discuția)