avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Licitatie-punere in posesie
Discuție deschisă în Executare silită

Licitatie-punere in posesie

buna ziua de la data licitatiei cand ai castigat licitatia cat dureaza sau mai bine zis care sunt etapele pana la punerea in posesie al imobilului ?.eu am participat la licitatie pe 8 iulie si nici pana acum nu am fost pus in posesia imobilului .multumesc
Cel mai recent răspuns: nicoletadamian , utilizator 13:00, 24 Septembrie 2014
deci dupa ce am depus si ultima suma de bani pe 7 august am fost am dus chitanta sa vada s-a facut copie si dupa ultima chitanta, atunci executorul mi-a spus ca depune actele la intabulare dar eu nu am semnat nici un act de adjudecare ,la un moment dat el personal mi-a spus sa revin cu telefon ca sa imi spuna data punerii in posesie si a facut calculul in felul urmator :15 septembrie si a zis pe 24 septembrie este punerea in posesie deoarece dupa spusele lui pe 14 august ar fi iesit intabularea dar trebuia sa treaca termenul acela de 30 de zile ptr o eventuala contestatie nu a facut nimeni contestatie in acest timp . numai ca din surse sigure el nici macar nu a trimis citatie la debitor ptr evacuare,nu stiu nici sigur daca intradevar a depus actele la intabulare ,m-a anuntat mai demult ca eu trebuie sa platesc cei 2% la financiar ,dar exact cum am spus eu nu am decat chitantele precum ca am achitat suma de banii ,nimic mai mult .si am semnat doar un proces verbal in ziua licitatiei pe care il are executorul .
Ultima modificare: Miercuri, 24 Septembrie 2014
nicoletadamian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie adjudecare imobil nicoletadamian nicoletadamian buna ziua pe data de 8 iulie am adjudecat un imobil .acum pe 24 septembrie trebuie sa fiu pus in posesia imobilului (,intre timp executorul a trimis actele la ... (vezi toată discuția)
Adjudecare imobil ncpc nicoletadamian nicoletadamian am participat la o licitatie fiind de fapt singurul participant,dupa aproape o luna am depus si diferenta de bani pentru a ma incadra in cele 30 de zile .la ... (vezi toată discuția)
Pasi care urmeaza dupa primirea actului de adjudecare elenealina elenealina Buna ziua, Am participat la o licitatie acum 30 de zile , iar astazi am primit actul de adjudecare al imobilului . Va rog frumos sa ma indrumati ce pasi ... (vezi toată discuția)